ΑΕΚ: Όλο και πιο κοντά ο Πλάνιτς

ΑΕΚ: Όλο και πιο κοντά ο Πλάνιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Όλο και πιο κοντά ο Πλάνιτς

bet365

Δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ η οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τη Μακάμπι Χάιφα για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο για την Ένωση.

Ο ένας από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε είναι ο Μπόγκνταν Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα, με τους Σέρβους να κάνουν λόγο το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) για οριστική συμφωνία των δύο συλλόγων στο ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ.

Αυτό δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο, μέχρι στιγμής από το ρεπορτάζ. Δηλαδή τη δεδομένη στιγμή σύμφωνα με αυτά που προκύπτουν, η Μακάμπι Χάιφα δεν έχει αποδεχτεί οριστικά την πρόταση της ΑΕΚ για τον 30χρονο Σέρβο στόπερ, όμως η υπόθεση έχει μπει πλέον σε καλό δρόμο και ο παίκτης πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην ΑΕΚ. Επαναλαμβάνουμε, όμως, χωρίς τίποτα ακόμα να θεωρείται «τελειωμένο».

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν από τη Μακάμπι Χάιφα στους ρεπόρτερ της ομάδας, όντως η ΑΕΚ έχει επανέλθει με νέα πρόταση για τον Πλάνιτς στα ποσά που ανέφεραν οι Σέρβοι. Δηλαδή στα 1,3 εκατ. ευρώ. Όμως μέχρι στιγμής ο ισραηλινός σύλλογος δεν έχει πει το οριστικό «ναι» και ακόμα δεν μπορεί να γίνεται λόγος για deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Είναι δεδομένο πάντως ότι η ΑΕΚ έχει πάρει το πάνω χέρι για τον Πλάνιτς, κάτι που υποστήριζαν πλέον και από τη διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα, αναγνωρίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν τον παίκτη, λόγω και της πολύ καλύτερης πρότασης που έχει στα χέρια του από την ΑΕΚ αναφορικά με τους όρους του συμβολαίου του.

 

Αυτό έβγαινε ως ρεπορτάζ και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ωστόσο από τη Μακάμπι ξεκαθάριζαν πως οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν μετά τα παιχνίδια τους με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League. Στις τάξεις της ισραηλινής ομάδας θέλουν να έχουν διαθέσιμο τον Πλάνιτς τουλάχιστον για αυτά τα δύο ματς που έρχονται, κάτι που έχει επισημανθεί επανειλημμένως.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ θέλει να «τρέξει» τις εξελίξεις και για την άλλη περίπτωση βασικού στόπερ που αναζητεί και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να προκύψουν δεδομένα. Άλλωστε η Ένωση έχει ομολογουμένως αργήσει στο θέμα των κεντρικών αμυντικών, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει μπει στη δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Άλκμααρ της Ολλανδίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα