Ουτρέχτη - ΑΕΚ: Κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό

Ουτρέχτη - ΑΕΚ: Κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό

Newsroom
Ουτρέχτη - ΑΕΚ: Κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό

bet365

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως η φιλική αναμέτρηση με την Ουτρέχτη στην Ολλανδία στις 27 Ιουλίου θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου.

Ήταν μια απόφαση που πήρε η ολλανδική αστυνομία εξαιτίας των επεισοδίων που είχαν γίνει πριν μερικά χρόνια στο ΑΕΚ-Άγιαξ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και για το φιλικό της ερχόμενης Παρασκευής (22/7) με τη Φόλενταμ, η αστυνομία έχει δώσει απαγορευτικό για τους οπαδούς της ολλανδικής ομάδας.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι κατόπιν απόφασης των ολλανδικών Αστυνομικών αρχών, η τελευταία φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας στο Άλκμααρ με αντίπαλο την Ουτρέχτη, στις 27/7 (17.00 ώρα Ελλάδας), θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, έχει αποφασιστεί η παρουσία Αστυνομικών στο προπονητικό κέντρο Alkmaarsche Boys, όπου θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση, προκειμένου να διασφαλιστεί η μη παρουσία φιλάθλων εντός της εγκατάστασης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα