Αρης: Είπε «όχι» σε πρόταση δύο εκατομμυρίων για τον Πάλμα

Αρης: Είπε «όχι» σε πρόταση δύο εκατομμυρίων για τον Πάλμα

Newsroom
 Αρης: Είπε «όχι» σε πρόταση δύο εκατομμυρίων για τον Πάλμα

bet365

Ομάδα του MLS κινήθηκε για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα όμως η απάντηση του Αρη ήταν αρνητική.

Το «άστρο» του Λουίς Πάλμα έλαμψε στο χθεσινό (21/7) 5-1 του Αρη επί της Γκόμελ, όπου ο 22χρονος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς. Μάλιστα «έσκασε» σήμερα για εκείνον πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα του MLS, η οποία κινήθηκε επίσημα για την απόκτησή του αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Ο διεθνής φορ ήρθε πέρσι στη Θεσσαλονίκη περισσότερο με τη μορφή «επένδυσης» για το μέλλον και ως τέτοια ήταν η «εξήγηση» της απόφασης του Θοδωρή Καρυπίδη και ευρύτερα του club να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πιστεύουν πως φέτος θα είναι η χρονιά του αφού ήδη από το φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έδειξε θετικά δείγματα γραφής και αυτόματα θα «εκτοξευτούν» οι μετοχές του, κάτι που σημαίνει πως στο μέλλον θα έρθει καλύτερη πρόταση για χάρη του. Για αυτό και απορρίφθηκε εκείνη από τις ΗΠΑ, ενώ αυτή τη στιγμή ο παίκτης κοστολογείται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα