ΟΦΗ: Πρώτη φιλική νίκη στην Ολλανδία (vids)

ΟΦΗ: Πρώτη φιλική νίκη στην Ολλανδία (vids)

Newsroom
 ΟΦΗ: Πρώτη φιλική νίκη στην Ολλανδία (vids)

bet365

O ΟΦΗ έδειξε καλά στοιχεία κόντρα στην Εξελσιόρ και επικράτησε με 1-0 σε καλοκαιρινό τεστ προετοιμασίας του.

Την πρώτη του νίκη επί ολλανδικού εδάφους πήρε σήμερα (23/7) ο ΟΦΗ, καθώς επικράτησε της Εξελσιόρ με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με τον Μανδά κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Διαμαντή, Πασαλίδη, Ουές στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα στον άξονα, τους Μπουζούκη, Καμάου στα άκρα και τον Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Κρητικοί ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και απώλεσαν ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες, με κορυφαία όλων το δοκάρι του Ντουρμισάι λίγο πριν την ανάπαυλα (Νέιρα, Μπουζούκης επίσης «φλέρταραν» με το γκολ).

Στο δεύτερο μισό ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με τον Σηφάκη στο τέρμα, τους Πόμπι, Διαμαντή, Πασαλίδη, Ουές στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Στάικο, Ντιουσέ, Νέιρα στον άξονα, τους Μπουζούκη, Καμάου στα άκρα και τον Φαν Ντάινεν στην επίθεση.

Μετά την ανάπαυλα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, η ελληνική ομάδα είχε 1-2 καλές στιγμές (π.χ. με τον Ντιουσέ) όμως και δέχθηκε πίεση, ωστόσο η αναμέτρηση έληξε χωρίς σκορ. Μετά το 60' ο Νίκος Νιόπλιας έριξε στο παιχνίδι και τους Γιαννούλη, Αποστολάκη, Μπαλογιάννη αντί των Νέιρα, Διαμαντή, Καμάου μέχρι που φτάσαμε στο 80'.

Τότε μετά από σέντρα του υπό δοκιμή μπακ Πόμπι ο Φαν Ντούινεν με ωραία κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 1-0 για την ομάδα του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα