Τουρκικά ρεπορτάζ: «Ο Βίντα υπέγραψε με την ΑΕΚ για δύο χρόνια»

Τουρκικά ρεπορτάζ: «Ο Βίντα υπέγραψε με την ΑΕΚ για δύο χρόνια»

Newsroom
Τουρκικά ρεπορτάζ: «Ο Βίντα υπέγραψε με την ΑΕΚ για δύο χρόνια»

bet365

Νεότερα ρεπορτάζ από την Τουρκία μεταδίδουν πως ο Κροάτης διεθνής έχει υπογράψει στην ΑΕΚ μην βρίσκοντας σημείο επαφής για τη διάρκεια του συμβολαίου με την Al Ittifaq.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Βίντα με τις πληροφορίες από την Τουρκία να μιλούν για υπογραφές για διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις τουρκικές πηγές ο Ντομαγκόι Βίντα υπέγραψε για δύο χρόνια στην ΑΕΚ. Θα πάρει ως ετήσιες απολαβές το ποσό του 1.4 εκατ. ευρώ ενώ θα υπάρξει και μπόνους 500.000 ευρώ.

Ρεπόρτερ από την Τουρκία όπως ο Γιαγίζ Σαμπουντσόογλου και ο Γκοκμέν Οζκάν σημειώνουν πως ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με την ομάδα της ΑΕΚ. Επίσης μεταδίδουν πως ενώ τα είχε βρει με την Al Ittifaq για τις αποδοχές του δεν συμφώνησε μαζί της για τη διάρκεια του συμβολαίου του και έτσι το όποιο ενδεχόμενο deal με την πλευρά του 33χρονου διεθνούς Κροάτη στόπερ... τσάκισε.

ΒΙΝΤΑ 1

ΒΙΝΤΑ 3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα