Βόλος – ΟΦΗ 2-1: Οι Βολιώτες το τουρνουά «Φλόγα» σε ένα ματς που μόνο φιλικό δεν έδειχνε (vids)

Newsroom
Βόλος – ΟΦΗ 2-1: Οι Βολιώτες το τουρνουά «Φλόγα» σε ένα ματς που μόνο φιλικό δεν έδειχνε (vids)

bet365

Ο Βόλος ήταν ο νικητής του τελικού κόντρα στον ΟΦΗ. Με τους Βολιώτες να επικρατούν των Κρητικών με 2-1 σε ένα ματς που δεν θύμισε σε τίποτα φιλικό, ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Σε ένα παιχνίδι που από σημείο και μετά στο δεύτερο ημίχρονο μόνο φιλικό δεν θύμιζε, ο Βόλος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ και κατέκτησε το τουρνουά «Φλόγα». Ένα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, μιας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι, αλλά η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να μην υπήρχε αυτή η ένταση ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο όπου δεν ήξερες από ποια φάση θα ξεκινήσει καβγάς ανάμεσα στους παίκτες και των δύο ομάδων.

Πως ξεκίνησαν οι ομάδες

Ο γηπεδούχος Βόλος ξεκίνησε με 4-2-3-1 με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Τάχαο δεξί μπακ, τους Πίρινεν και Ροντρίγκο στόπερ και τον Λυμπεράκη αριστερό μπακ. Οι Μπαριέντος και Ουενταόγκο ήταν τα αμυντικά χαφ, με τους Πάολο Φερνάτες, Ντέλετιτς και Βίκτορ Φερνάντες πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Ο ΟΦΗ προτίμησε το 4-3-3 και συγκεκριμένα ο Σωτηρίου ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ την αμυντική τετράδα από δεξιά προς αριστερά αποτέλεσαν οι Μαρινάκης, Ουές, Γιαννούλης, Πασαλίδης. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ και στην επίθεση οι Μπαλογιάννης, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης.

Κυρίαρχος στο πρώτο ο Βόλος

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο στο οποίο ο Βόλος ήταν κυρίαρχος. Όχι μόνο για τα 2 γκολ που πέτυχε, αλλά για την συνολικά του εικόνα στο συγκεκριμένο διάστημα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 31' με εξαιρετικό μακρινό σουτ του Πάολο Φερνάντες που είχε βρει δίχτυα και στον ημιτελικό.

Στις καθυστερήσεις με προβολή του Εσκοβάλ έκαναν το 2-0 φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στην πρώτη θέση.

Γρήγορη μείωση αλλά μετά το ματς «χάλασε»

Ο ΟΦΗ από την σειρά του μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Διαμαντή στο 54'. Συγκεκριμένα ο Ντιουσέ έκανε την σέντρα και ο αμυντικός των Κρητικών με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βόλου για να μειώσει σε 2-1. Ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος καθώς στην συνέχεια το παιχνίδι «χάλασε» και έγινε πολύ σκληρό με δυνατές μονομαχίες και για τις δύο ομάδες.

Βόλος (Τανσό): Παπαδόπουλος, Λυμπεράκης, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Τάχατος, Μπαριέντος, Ουεντραόγκο, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ

Στον πάγκο: Κλέιμαν, Λούνα, Ματίγια, Μεζκίδα, Σταμένκοβιτς, Άλχο, Μεταξάς, Σιέλης, Τσοκάνης, Τσέλιος, Τριανταφύλλου

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Ουές, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπαλογιάννης, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης

Στον πάγκο: Μαντάς, Νέιρα, Βούρος, Διαμαντής, Ντικό, Γιοχού, Μεγιάδο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα