Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρντ διαψεύδει για Κορίνθιανς, ορθάνοικτος ο δρόμος για «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρντ διαψεύδει για Κορίνθιανς, ορθάνοικτος ο δρόμος για «πράσινους»

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρντ διαψεύδει για Κορίνθιανς, ορθάνοικτος ο δρόμος για «πράσινους»

bet365

Ευχάριστα τα νέα για τους φίλους του Παναθηναϊκού όσον αφορά την περίπτωση του Μπερνάρντ, με τον Βραζιλιάνο να διαψεύδει πως έχει πρόταση από την Κορίνθιανς και ο δρόμος για τους «πράσινους» να είναι ορθάνοικτος.

Στην τελική ευθεία φαίνεται να έχει μπει η προσπάθεια απόκτησης του Μπερνάρντ από τον Παναθηναϊκό, με τα νέα για τους «πράσινους» να είναι όλο και πιο ευχάριστα. Συγκεκριμένα ο ίδιος ο παίκτης διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν την Κορίνθιανς να του έχει κάνει πρόταση, αναφέροντας στα social του τα εξής: «Από σεβασμό στους οπαδούς της Κορίνθιανς που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Βραζιλία, αυτό που αναφέρεται είναι fake news και δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή με το κλαμπ για τη μεταγραφή μου».

Αυτό σημαίνει πως ο δρόμος για το «τριφύλλι» είναι ορθάνοικτος, με τον Παναθηναϊκό που συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για μέρες (η περίπτωση απόκτησης ενός τέτοιου παίκτη είναι έτσι και αλλιώς εξαιρετικά δύσκολη), να είναι έτοιμος να δαπανήσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την απόκτησή του, αν σκεφτούμε πως ο Μπερνάρντ παίρνει στην Αλ Σαρίγια 2.5 εκατομμύρια τον χρόνο.

Αν τελικά οι «πράσινοι» καταφέρουν να πάρουν το «ναι» του 29χρονου Βραζιλιάνου, το συμβόλαιο θα είναι διετές. Σίγουρα πάντως η εξέλιξη με την Κορίνθιανς και την διάψευση του ίδιου του παίκτη, ανοίγει ακόμα περισσότερο τον δρόμο προς τη Λεωφόρο.

Μπερνάρντ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα