ΑΕΚ: Συνέπεια στο πλάνο για νικηφόρο ξεκίνημα το ζητούμενο του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Συνέπεια στο πλάνο για νικηφόρο ξεκίνημα το ζητούμενο του Αλμέιδα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Συνέπεια στο πλάνο για νικηφόρο ξεκίνημα το ζητούμενο του Αλμέιδα

bet365

Με τον σχηματισμό της τριάδας στην άμυνα και με τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που δούλεψε και εφάρμοσε ο Ματίας Αλμέιδα στην καλοκαιρινή προετοιμασία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στη Λαμία. Ο Σιμάνσκι αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα ελλείψει Γκατσίνοβιτς.

Η ώρα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ έφτασε με τους κιτρινόμαυρους να ξεκινούν τη νέα σεζόν στη Super League το Σάββατο (20/8 - 21:30) εκτός έδρας απέναντι στη Λαμία. Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν το πρωί της Παρασκευής με προπόνηση στα Σπάτα την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να μένει τελικά εκτός αποστολής καθώς δεν ήταν έτοιμος.

Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα ουσιαστικά για τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αρόλντ Μουκουντί δεν θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος καθώς μόλις σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι γνωστό πως θέλει να βρει ρυθμό για να μπορεί να κληθεί σε αποστολή.

Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο στη Λαμία, εκεί όπου τους περίμεναν διάφοροι φίλοι τους για να δουν από κοντά τον Αλμέιδα και τους παίκτες και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οπαδοί της ΑΕΚ στη Λαμία

Ο Αργεντινός τεχνικός για το ματς της πρεμιέρας πρόκειται να βασιστεί στον σχηματισμό που έχει δουλέψει καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Δηλαδή με τριάδα στην άμυνα. Με τέρμα τον Στάνκοβιτς, με τον Βίντα να έχει προβάδισμα για να ντεμπουτάρει έναντι του Μήτογλου και τους Τζαβέλλα και Χατζισαφί να συμπληρώνουν τους τρεις στα μετόπισθεν.

Οι Τσούμπερ και Άμραμπατ αναμένεται να πάρουν την αριστερή και τη δεξιά πλευρά αντίστοιχα, ενώ με τον Γκατσίνοβιτς να απουσιάζει, ο άξονας θα αποτελείται από τον Σιμάνσκι που θα ξεκινήσει λογικά στην ενδεκάδα, από τον Γιόνσον και τον Πινέδα. Μπροστά ο Μάνταλος έχει προβάδισμα έναντι του Λιβάι Γκαρσία για να αγωνιστεί λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Αραούχο.

Είναι σημαντικό για την ΑΕΚ πέρα από το να ξεκινήσει με το δεξί, να δείξει μια συνέχεια και μια συνέπεια σε όλα όσα φανέρωσε στην προετοιμασία, με τον Αλμέιδα να ζητάει τρεξίματα, πρέσινγκ και γρήγορη μετάβαση με κάθετο παιχνίδι. Τα χαρακτηριστικά που είδαμε δηλαδή στα φιλικά προετοιμασίας προκειμένου η Ένωση να βελτιώνεται πάνω στα συγκεκριμένα κομμάτια που αποτελούν τα βασικά στοιχεία της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας του «Πελάδο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα