Αστέρας Τρίπολης: Πέρυσι 12 διαφορετικοί σκόρερ, φέτος έχει ήδη τρεις (vid)

Αστέρας Τρίπολης: Πέρυσι 12 διαφορετικοί σκόρερ, φέτος έχει ήδη τρεις (vid)

Αστέρας Τρίπολης: Πέρυσι 12 διαφορετικοί σκόρερ, φέτος έχει ήδη τρεις (vid)

bet365

Ο Αστέρας, φέτος έχει βάθος στον πάγκο του κι αυτό ήταν το στοιχείο που του έφερε τον βαθμό στον Βόλο, καθώς Τίλικα και Μπαράλες ήρθαν από τον πάγκο και διαμόρφωσαν το 3-3. Και φαίνεται ότι ο Μεταξάς θα βρει γκολ από πολλούς παίκτες αυτήν τη σεζόν!

Πέρυσι ο Αστέρας Τρίπολης είχε δώδεκα διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League.

Φέτος, με το... καλημέρα μετράει ήδη τρεις, ύστερ από το 3-3 στον Βόλο.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας της Τρίπολης άνοιξε λογαριασμό όντας ο ήρωας με το τέρμα του στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Ασιέρ Μπενίτο, μετά την περσινή απογοητευτική σεζόν, ξεκινά με πολλές υποσχέσης αυτό το πρωτάθλημα. Ο Ισπανός σκόραρε για πρώτη του φορά στην Ελλάδα με την κίτρινη φανέλα. Ο Λέο Τίλικα, που πέρυσι είχε μόλις ένα τέρμα, φέτος μπήκε... ζεστός κι αυτός με γκολ.

Να θυμίσουμε τους περσινούς σκόρερ των Αρκάδων:

  • Ριέρα 7
  • Μπαράλες, Σόνι 6
  • Κρέσπι 5
  • Σίτο 2
  • Βαλιέντε, Τίλικα, Μουνάφο, Καπίγια, Καρμόνα, Ιγκλέσιας, Γιάννης Χριστόπουλος 1

*Τελευταία φορά που ο Αστέρας είχε σκοράρει τρία γκολ σε πρεμιέρα πρωταθλήματος, ήταν τη σεζόν 2013-2014 όταν είχε αναδειχτεί ισόπαλος (3-3) στην Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και τότε είχαν σκοράρει τρεις διαφορετικοί παίκτες (Ουσέρο, Ντε Μπλάσις και Καράσκο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα