Α.Ε.Κ.: Στην γειτονιά της, αλλά στην Ριζούπολη τα δύο πρώτα ματς

Α.Ε.Κ.: Στην γειτονιά της, αλλά στην Ριζούπολη τα δύο πρώτα ματς

Γιώργος Τσακίρης
Α.Ε.Κ.: Στην γειτονιά της, αλλά στην Ριζούπολη τα δύο πρώτα ματς

bet365

Η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα ότι οι αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα προγραμματίζονται για το γήπεδο της Ριζούπολης και όχι στο νέο της σπίτι στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ένα και μόνο ερώτημα στον κόσμο της ΑΕΚ: αν θα παίξει η ομάδα από την πρεμιέρα στο νέο της γήπεδο στης Φιλαδέλφειας τα μέρη. Αυτό απαντήθηκε. Στην γειτονιά της θα είναι αλλά όχι στο νέο της γήπεδο στα πατρογονικά της εδάφη.

Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ θα δώσει τα δύο εντός έδρας ματς με αντιπάλους τους Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Ριζούπολης. Αυτό ενημέρωσε με επίσημο τρόπο η ίδια η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Έπειτα από εξονυχιστικά λεπτομερή ανάλυση όλων των δεδομένων κι εξάντληση όλων των πιθανοτήτων σε σχέση με το νέο γήπεδο, στην Ένωση κατέληξαν πως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να γίνει αυτό, δε θα ταίριαζαν με την ιστορική περίσταση της επιστροφής μας στην Νέα Φιλαδέλφεια στον βαθμό που απαιτείται.

Κρίθηκε προτιμότερο λοιπόν μέσα από αυτή τη διαδικασία, να επιδιωχθεί να κάνουν όλοι λίγες ακόμη μέρες υπομονή, λίγες ακόμη μέρες επαναλαμβάνουμε, έτσι ώστε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στην OPAP Arena να γίνει στις συνθήκες που αρμόζουν και στην ομάδα και στον κόσμο της και να είναι όλα όπως πρέπει να είναι.

Όλα όσα είναι απαραίτητα ως προς τις τεχνικές λεπτομέρειες για τα δύο ματς στη Ριζούπολη και βασικά τις προϋποθέσεις για την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνουν γνωστά το πολύ μέχρι μεθαύριο Τρίτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα