Ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο Μπρούνο Κόστα (vids)

Ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο Μπρούνο Κόστα (vids)

Ο Άρης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο Μπρούνο Κόστα (vids)

bet365

Ο Άρης έχει αποφασίσει την ενίσχυσή του στη μεσαία γραμμή και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά σε συμφωνία με τον 25χρονο Μπρούνο Κόστα ο οποίος ανήκει στην Πόρτο με την προοπτική δανεισμού του ποδοσφαιριστή.

Η ανάγκη προσθήκης παίκτη στη μεσαία γραμμή αναδείχθηκε και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στον Λεβαδειακό καθώς κατέστη σαφές ότι χρειάζεται ποδοσφαιριστής στον άξονα ο οποίος θα προσφέρει τρεξίματα, πίεση στη μπάλα αλλά και ικανότητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Προς αυτήν την κατεύθυνση οι «κίτρινοι» ελέγχουν την ελεύθερη αγορά αλλά και την αντίστοιχη παικτών που ναι μεν έχουν συμβόλαια αλλά έχουν μπει στη λίστα υποψηφίων για δανεισμό. Αυτό φαίνεται ότι ισχύει για τον 25χρονο Πορτογάλο μέσο Μπρούνο Κόστα ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Πόρτο, έγραψε δύο συμμετοχές φέτος στο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας αλλά και στον τελικό του Σούπερ Καπ, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο της ομάδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι σκέψεις της Πόρτο για τον ποδοσφαιριστή καθώς στο προηγούμενο διάστημα τα media της Πορτογαλίας σημείωσαν ότι ενδιαφέρον για τον Κόστα εκδήλωσαν ομάδες από Ισπανία και Αγγλία. Ο 25χρονος έχει ανθεκτικότητα υπό την έννοια ότι στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Ουσιαστικά όμως πρόκειται για έναν δημιουργικό μέσο καθώς στα περισσότερα παιχνίδια έπαιξε ως «8αρι» και σε 23 χρησιμοποιήθηκε ως επιτελικός μέσος.

Ο Κόστα είναι προϊόν της ακαδημίας της Πόρτο αλλά το καλοκαίρι του 2019 αποχώρησε για λογαριασμό της Πορτιμονένσε η οποία τον παραχώρησε (μετά από δύο χρόνια) στην Πόρτο έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ. Με την πρώτη ομάδα των «Δράκων» κατέγραψε 36 συμμετοχές, 50 με τη δεύτερη με απολογισμό τεσσάρων γκολ και επτά ασίστ, ενώ στην Πάσος Φερέιρα (σ. σ είχε παραχωρηθεί μια σεζόν δανεικός από την Πορτιμονένσε) είχε 33 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ο Άρης όχι απλά τσεκάρει την περίπτωσή του, όχι ως προς την αναγνωρισμένη (δημιουργικά) ικανότητά του, αλλά είναι κοντά σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτησή του, προφανώς υπό τη μορφή δανεισμού.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα