Σόνι: Στην Τουρκία για να τελειώσει τη μεταγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης στην Χατάισπορ

Σόνι: Στην Τουρκία για να τελειώσει τη μεταγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης στην Χατάισπορ

bet365

Ο Κέβιν Σόνι από το βράδυ της Παρασκευής (26/8) βρίσκεται στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τον Αστέρα Τρίπολης στην Χατάισπορ.

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η μεταγραφή του Κέβιν Σόνι. Όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης θα μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Χατάισπορ και θα γίνει συμπαίκτης με τον μέχρι πρότινος αμυντικό της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε με αναρτήσεις του στο Instagram πως βρίσκεται στη γειτονική χώρα από το βράδυ της Παρασκευής (26/8). Πλέον αναμένονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο Σόνι ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη σεζόν, καθώς αγωνίστηκε σε 31 ματς, μέτρησε έξι γκολ και δυο ασίστ. Με τις εμφανίσεις του με τα κιτρινομπλέ κέρδισε τη θέση του στην εθνική ομάδα του Καμερούν και αναμένεται να είναι στις κλήσεις του Σονγκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι αναρτήσεις του Σόνι:

soni-story

soni-story

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα