Παναθηναϊκός: Στην Πορτογαλία ο Αλεξανδρόπουλος (vid)

Παναθηναϊκός: Στην Πορτογαλία ο Αλεξανδρόπουλος (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στην Πορτογαλία ο Αλεξανδρόπουλος (vid)

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λισαβώνα για λογαριασμό της Σπόρτινγκ, με την άφιξή του να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στα πορτογαλικά media.

Στη Λισαβώνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ βρίσκεται ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μαζί με τον μάνατζέρ του, Πασχάλη Τουντούρη. Ο Έλληνας μέσος αναχώρησε το βράδυ του Σαββάτου από την Αθήνα με πτήση της AEGEAN και τα ξημερώματα της Κυριακής πάτησε επί πορτογαλικού εδάφους.

Εκεί τον περίμεναν εκπρόσωποι του Τύπου. Ο 21χρονος διεθνής άσος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, παρόλα αυτά ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους και είπε πως θα μιλήσει όταν ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του. Η άφιξή του είναι πρώτο θέμα σε αρκετές ιστοσελίδες, όπως για παράδειγμα στην A BOLA.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 4.5 εκατομμύρια ευρώ και θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 30%. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα είναι για τέσσερα ή πέντε χρόνια και θα ξεπερνά τις 400.000 ευρώ ετησίως.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα