Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Και επίσημα αλλαγή και πρώτο ματς στην Λεωφόρο

Φώτης Καρακούσης
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Και επίσημα αλλαγή και πρώτο ματς στην Λεωφόρο

bet365

Την αλλαγή έδρας αποφάσισε η Super League και έτσι το Σάββατο στις 20:30 θα διεξαχθεί το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός στην Λεωφόρο και στον 2ο γύρο θα γίνει το ματς στην Λιβαδειά.

Δεκτό έκανε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το αίτημα του Λεβαδειακού. Η ομάδα της Λιβαδειάς, έχοντας και την σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού αιτήθηκε αλλαγή έδρας στο ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στο «τριφύλλι». Για την ακρίβεια ζήτησε αλλαγή σειράς των αγώνων, δηλαδή να διεξαχθεί το πρώτο ματς στην Λεωφόρο και το δεύτερου του Β' γύρου στην Λιβαδειά.

Η Λίγκα έκανε δεκτό το αίτημα και έτσι η αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική θα γίνει στην Λεωφόρο το Σάββατο στις 20:30. Αλλαγές υπήρξαν όμως και σε άλλα δύο παιχνίδια και συγκεκριμένα σε ώρες. Το Λαμία – Αστέρας Τρίπολης θα γίνει στις 17:45 αντί για τις 19:00, ενώ το Ολυμπιακός – Ιωνικός στις 19:00, αντί για τις 21:30.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι ο αρχικώς ορισθείς αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθεί στην έδρα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Γήπεδο «Α. Νικολαΐδης», με γηπεδούχο την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ Γύρου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Επίσης, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 17:45 (αντί για 19:00) και ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 19:00 (αντί για 21:30)».

πρόγραμμα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα