Μασούρας: «Υπήρχαν δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν μας δόθηκαν»

Μασούρας: «Υπήρχαν δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν μας δόθηκαν»

Newsroom
Μασούρας: «Υπήρχαν δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν μας δόθηκαν»

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας μιλώντας στη NOVA στάθηκε σε δύο φάσεις πέναλτι που θεωρεί ότι έπρεπε να είχαν δοθεί στον Ολυμπιακό στην Τρίπολη.

Ο Μασούρας μιλώντας στη NOVA φάνηκε να αναφέρεται σε 2 φάσεις στο β' μέρος στο Αστέρας - Ολυμπιακός. Μία για χέρι και μία για σπρώξιμο στον Βαλμπουενά.

«Κυριαρχήσαμε σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού. Είχαμε ευκαιρίες. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με αυτήν την εικόνα θα έρθουν οι νίκες.

Δείξαμε ότι κρατάμε τον αντίπαλο σε χαμηλά μέτρα. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Μία από αυτές σήμερα θεωρώ ότι ήταν δύο περιπτώσεις πέναλτι. Όπως τις είδα εγώ είναι ξεκάθαρες και μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα. Σίγουρα όταν κυριαρχούμε στο παιχνίδι σε επηρεάζει (για τις φάσεις των πέναλτι», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο διεθνής winger.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα