Αστέρας Τρίπολης: Χάνει Μουνάφο, χαμόγελα για Γκαρντάφσκι

Αστέρας Τρίπολης: Χάνει Μουνάφο, χαμόγελα για Γκαρντάφσκι

Αστέρας Τρίπολης: Χάνει Μουνάφο, χαμόγελα για Γκαρντάφσκι

bet365

Μερική ρήξη έσω πλάγιου υπέστη ο Μουνάφο στο ματς με Ολυμπιακό, ενώ ο Γκαρντάφσκι είχε «καθαρές» εξετάσεις.

Τα νέα είναι άσχημα για τον Αστέρα και επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις που ήθελαν τον Μουνάφο να έχει υποστεί ζημιά στον έσω πλάγιο. Συγκεκριμένα, ο εκ των αρχηγών των Αρκάδων υπέστη μερική ρήξη.

Από εκεί και πέρα, ο Γκαρντάφσκι δεν έχει τίποτα κι όπως ο Κρέσπι έτσι κι αυτός από αύριο θα ανεβάσουν... ταχύτητα στην προπόνηση. Βαλιέντε και Σίτο παραμένουν σε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η ενημέρωση των Αρκάδων:

«Ο Μουνάφο υπεβλήθη σε μαγνητική και η διάγνωση είναι μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Θα απουσιάσει για τις επόμενες εβδομάδες από τις προπονήσεις και καθημερινά θα εκτιμάται η κατάστασή του και ο χρόνος αποθεραπείας του. Οι εξετάσεις του Γκαρντάφσκι ήταν καθαρές και αναμένεται αύριο να προπονηθεί. Ο Ρεγκίς από αύριο θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς προπόνησης. Ο Βαλιέντε και ο Σίτο συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα