ΠΑΣ Γιάννινα: Αγωνία εν' όψει ΑΕΚ για Κιάκο

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Αγωνία εν' όψει ΑΕΚ για Κιάκο

bet365

Πρόβλημα από το πουθενά για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Κιάκο να μην προπονείται την Τετάρτη και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν το πρόβλημα είναι σοβαρό. Συνεχίζεται η αναζήτηση για επιθετικό, αλλά και στόπερ.

Η ατυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται, καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης δεν προπονήθηκε ο Γιάννης Κιάκος. Ο νεαρός αριστερός μπακ προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης δέχθηκε ένα χτύπημα, αλλά κανείς δεν περίμενε να ήταν σοβαρό. Την Τετάρτη ωστόσο δεν έκανε προπόνηση κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις για να φανεί αν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Πέδρο Κόντε, φορτσάρει για επιθετικό, αλλά δεν θα είναι η μοναδική θέση που θα ενισχυθούν οι Ηπειρώτες. Συγκεκριμένα κοιτάζουν και για στόπερ και ίσως να υπάρχουν εξελίξεις και μέσα στην βδομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα