Ρέτσος: «Το να γυρίσω στον Ολυμπιακό ήταν η πιο σωστή επιλογή» (vid)

Ρέτσος: «Το να γυρίσω στον Ολυμπιακό ήταν η πιο σωστή επιλογή» (vid)

Newsroom
Ρέτσος: «Το να γυρίσω στον Ολυμπιακό ήταν η πιο σωστή επιλογή» (vid)

bet365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Παναγιώτης Ρέτσος, υπόσχοντας πολλές επιτυχίες για φέτος και για τα επόμενα χρόνια.

Η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στον Ολυμπιακό, έπειτα από πέντε χρόνια στην Ευρώπη, είναι επίσημη και ο 24χρονος στόπερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις φορώντας ξανά τα «ερυθρόλευκα».

Αρχικά αναφέρθηκε στην πορεία του στο εξωτερικό, τονίζοντας πως το να γυρίσει στον Πειραιά, ήταν η πιο σωστή επιλογή ενώ έδειξε ανυπόμονος να αγωνιστεί και πάλι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά είπε:

«Ήταν πέντε όμορφα χρόνια στην Ευρώπη με κάποιες δυσκολίες. Κρατάω μόνο τα θετικά. Έχω πάρει πολλές εμπειρίες από το εξωτερικό και ήταν η πιο σωστή επιλογή να επιστρέψω τώρα στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω και πιστεύω πως έχω οριμάσει και έχω έρθει πιο έτοιμος. Από τις εμπειρίες που έχω ζήσει, έχω κρατήσει τις θετικές στιγμές γιατί είχα και αρνητικές αλλά με έκαναν αυτό που είμαι αυτή τη στιγμή και νιώθω πιο έτοιμος να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό.

Σίγουρα μου έχει λήψει η Ελλάδα και όλη αυτή η εμπειρία του Ολυμπιακού. Είναι ιδιαίτερη στιγμή που επιστρέφω λόγω του ότι βρισκόμουν εδώ από τις ακαδημίες και είμαι πολύ χαρούμενος. Θυμάμαι το πρωτάθλημα και την πορεία στο Europa League και γενικά είχαμε μία πολύ ωραία σεζόν και πιστεύω πως θα έχουμε μία ακόμα καλύτερη χρονιά με πολλές επιτυχίες για φέτος και για το μέλλον»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα