Άρης: Κατήγγειλε το συμβόλαιο του Μπούργος στην ΕΠΟ και πάει δικαστικά

Άρης: Κατήγγειλε το συμβόλαιο του Μπούργος στην ΕΠΟ και πάει δικαστικά

Newsroom
Άρης: Κατήγγειλε το συμβόλαιο του Μπούργος στην ΕΠΟ και πάει δικαστικά

bet365

Άρης και Χερμάν Μπούργος δεν συμφώνησαν στους όρους του διαζυγίου και οι «κίτρινοι» προχώρησαν στην καταγγελία της σύμβασης στην ΕΠΟ πατώντας σε συγκεκριμένο όρο του συμβολαίου.

Στις τελευταίες τρεις ημέρες Άρης και Χερμάν Μπούργος βρέθηκαν σε συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας τους αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου καθώς ο Αργεντίνος θέλει να εξασφαλίσει το σύνολο των χρημάτων που προβλέπεται να πάρει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Υπό αυτές τις συνθήκες, η ΠΑΕ Άρης υποχρεώθηκε να προχωρήσει στην καταγγελία της σύμβασης και ισχυρίζεται ότι στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει όρος ο οποίος της δίνει το δικαίωμα λύσης του συμβολαίου με τη ταυτόχρονη καταβολή του συνόλου των δεδουλευμένων, γεγονός το οποίο δεν αποδέχεται προφανώς ο 53χρονος προπονητής.

Από τη στιγμή που οι δύο πλευρές δεν βρήκαν συμφωνία για τους όρους του διαζυγίου και η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην καταγγελία της σύμβασης, είναι αναπόφευκτη η δικαστική διαδρομή της υπόθεσης με τους «κίτρινους» να εκφράζουν τις απορίες τους από τη στιγμή που, όπως υποστηρίζουν, ο όρος περί των δεδουλευμένων στην υπόθεση τους δίνει το πάνω χέρι. Μάλιστα χαρακτηρίζουν unfair τη στάση του Αργεντίνου τεχνικού ο οποίος δείχνει ξεκάθαρα την επιλογή της δικαστικής οδού παρά την πρόθεση της ΠΑΕ Άρης για την έκδοση φιλικού διαζυγίου όπως συνέβη δηλαδή και στις υπόλοιπες συνεργασίες που λύθηκαν νωρίτερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα