ΟΦΗ: Παίρνει Ζερκανί από την Μπορντό (vids)

ΟΦΗ: Παίρνει Ζερκανί από την Μπορντό (vids)

Γιώργος Ντυμένος
ΟΦΗ: Παίρνει Ζερκανί από την Μπορντό (vids)

bet365

Ο 23χρονος ακραίος Μεχντί Ζερκανί που αγωνίζεται στην Μπορντό φαίνεται πως θα είναι ο «εκλεκτός» του ΟΦΗ για τα εξτρέμ, καθώς στη Γαλλία κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών.

Για την απόκτηση ενός εξτρέμ θα κινηθεί ο ΟΦΗ και ο «εκλεκτός» του ενδέχεται να είναι ο Μεχντί Ζερκανί, αν και ορισμένα ΜΜΕ στη Γαλλία τον χαρακτηρίζουν ήδη παίκτη των Κρητικών.

Πρόκειται για τον 23χρονο ακραίο της Μπορντό που έχει καταγωγή από την Αλγερία όμως είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, αφού γεννήθηκε στο Κλερμόν.

Ο νεαρός, παίζει κυρίως στα δεξιά, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μονακό και το 2019 εντάχθηκε στη δεύτερη ομάδα των Γιρονδίνων. Με την «πρώτη» ντεμπουτάρισε το 2020 και έκτοτε μετρά 33 εμφανίσεις στη Ligue 1 (ένα γκολ και μία ασίστ), ενώ με το club του έχει παίξει και στο Youth League.

Τον Νοέμβριο του 2020 ντεμπουτάρισε με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας (ο πατέρας του κατάγεται από εκεί και η μητέρα του από το Μαρόκο), ενώ οι πληροφορίες από τη Γαλλία κάνουν λόγο για συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών για δανεισμό του παίκτη στους Κρητικούς για μία σεζόν.

Μάλιστα αύριο αναμένεται στην Ελλάδα για λογαριασμό τους και οι εξελίξεις... τρέχουν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα