Καμάτσο: «Ανυπομονώ για το πρώτο μου Αρης-ΠΑΟΚ»

Καμάτσο: «Ανυπομονώ για το πρώτο μου Αρης-ΠΑΟΚ»

Newsroom
 Καμάτσο: «Ανυπομονώ για το πρώτο μου Αρης-ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Καμάτσο μίλησε για το ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ που ακολουθεί και θα είναι το πρώτο του 22χρονου μεσοεπιθετικού των «κίτρινων».

Το πρώτο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα «ζήσει» αύριο (4/9) ο Καμάτσο και ο μεσοεπιθετικός του Αρη μίλησε στη NOVA για το μεγάλο ματς. «Ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για την πόλη. Μου το έχουν πει οι συμπαίκτες μου. Αυτή την εβδομάδα, έχουμε δουλέψει με το μυαλό μας να είναι στο πως θα κερδίσουμε. Ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή, να αγωνιστώ, να ζήσω την ατμόσφαιρα για πρώτη φορά σε ένα ντέρμπι Αρης – ΠΑΟΚ» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Δουλέψαμε πολύ στην τακτική αυτήν την εβδομάδα. Θα δούμε τι θα κάνουμε στο γήπεδο. Σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να δείχνεις στον αντίπαλο ότι θέλεις το ματς πιο πολύ από αυτόν. Αυτό θέλουμε να κάνουμε, να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο και να πάρουμε τη νίκη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα