Ολυμπιακός-Ιωνικός: Ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» ο Μπιέλ

Newsroom
Ολυμπιακός-Ιωνικός: Ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα» ο Μπιέλ

bet365

Τα «ερυθρόλευκα» θα φορέσει για πρώτη φορά ο Πεπ Μπιέλ, καθώς βρίσκεται στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό.

Έχοντας μετρήσει μόλις λίγα 24ωρα στην Ελλάδα, ο Πεπ Μπιέλ κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό και μάλιστα ως βασικός.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός χαφ βρίσκεται στο βασικό σχήμα του Κάρλος Κορμπεράν, ενώ για πρώτη φορά, ξεκινάει και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Πιο αναλυτικά, οι Πειραιώτες ξεκινούν με τον Βατσλίκ στο τέρμα, τους Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Μανωλά και Άβιλα στην τετράδα της άμυνας. Ο Ιν-μπεόμ Χουάνγκ και ο Μπουχαλάκης στη μεσαία γραμμή με τον Μπιέλ μπροστά τους. Ο Ντε Λα Φουέντε με τον Μασούρα στα εξτρέμ και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ στην κορυφή της επίθεσης, σε ένα σύστημα 4-2-3-1.

Ντεμπούτο έχουμε και για τον Ιωνικό, καθώς στο βασικό σχήμα βρίσκεται ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σπανός έχει επιλέξει τους: Χουτετσιώτη, Αντούνες, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Μίλο, Βαλεριάνος, Μύγας, Άοσμαν, Μεντόσα, Μάντζης και Φαντιγκά

 
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα