Μαρσέλο: Υποδοχή στο Καραϊσκάκης αύριο στις 21.00!

Μαρσέλο: Υποδοχή στο Καραϊσκάκης αύριο στις 21.00!

Newsroom
Μαρσέλο: Υποδοχή στο Καραϊσκάκης αύριο στις 21.00!

bet365

Σε ρυθμούς... Μαρσέλο χορεύει το Λιμάνι τις τελευταίες μέρες κι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αναμένεται να παρουσιαστεί στον κόσμο του Ολυμπιακού αύριο στις 21.00!

Το... μπαμ της μεταγραφικής περιόδου είναι έτοιμος να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός!

Οι πρωταθλητές φέρνουν στην Ελλάδα τον παγκόσμιο σταρ Μαρσέλο, ο οποίος ανακοινώθηκε για 1+1 χρόνια, με τον κάτοχο 5 Champions League να βρίσκεται στο Καραϊσκάκης αύριο στις 21.00 όπου ο κόσμος θα μπορεί να πάει να τον υποδεχτεί. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

Να ξεκαθαριστεί ότι αύριο Δευτέρα η είσοδος στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου θα γίνεται από τις εισόδους στις Θύρες 33-35, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αλλά δεν σημαίνει ότι θα μπει κόσμος μόνο εκεί. Απλά από εκεί θα γίνεται η είσοδος.

Η ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα