Ολυμπιακός: «Ντελίριο» και στα διαρκείας λόγω Μαρσέλο

Ολυμπιακός: «Ντελίριο» και στα διαρκείας λόγω Μαρσέλο

Newsroom
Ολυμπιακός: «Ντελίριο» και στα διαρκείας λόγω Μαρσέλο

bet365

Η άφιξη του Μαρσέλο έχει προκαλέσει ντελίριο στους οπαδούς του Ολυμπιακού και όπως είναι φυσικό, αυτό έχει αντίκτυπο και στα διαρκείας.

Στην τελευταία στροφή της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός έκανε την απόλυτη διαφορά και έφερε τόσο τον Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη όσο και τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο.

Ο μεταγραφικός «πυρετός» των Πειραιωτών έχει επηρεάσει θετικά και την πώληση των διαρκείας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο (03/09), μέχρι και τις 15:00, είχαν πουληθεί περισσότερα από 300 εισιτήρια διαρκείας .

Όπως είναι λογικό, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των πωλήσεων μέσα από την άφιξη του Μαρσέλο, ο οποίος έχει προκαλέσει ενθουσιασμό τους «ερυθρολεύκους».

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί από την ερχόμενη Δεύτερα (05/09) ενώ σας θυμίζουμε πως την ίδια μέρα, στις 21:00, το Καραϊσκάκης θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τον Μαρσέλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα