Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μπερνάρντ και «φουλάρει» για ΑΕΚ, έτοιμος ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μπερνάρντ και «φουλάρει» για ΑΕΚ, έτοιμος ο Σένκεφελντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Μπερνάρντ και «φουλάρει» για ΑΕΚ, έτοιμος ο Σένκεφελντ

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έβγαλε όλη την προπόνηση της Τρίτης και έχει καλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το αθηναϊκό ντέρμπι. Πανέτοιμος ο Σένκεφελντ, ανεβάζει ρυθμούς ο Χουάνκαρ.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο Κορωπί και τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Μπερνάρντ για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στην Αθήνα, έβγαλε όλη την προπόνηση και έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον ώμο. Θέλει ακόμη χρόνο για να φτάσει σε επίπεδο να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα αλλά οι πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ είναι αυξημένες.

Τα καλά μαντάτα δεν τελειώνουν εδώ. Ο Μπαρτ Σένκεφελντ προπονήθηκε κι αυτός κανονικά, δείχνει έτοιμος και έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα στην μέση που είχε αποκομίσει στον επαναληπτικό με την Σλάβια Πράγας.

Από κει και πέρα, ο Χουάνκαρ ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, από αύριο θα ανεβάσει ρυθμούς και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι αρχικά στην αποστολή και... βλέπουμε.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και έδωσαν βάρος στις ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα