Το τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ στον Κούτσια: «Ή ανανεώνεις, ή μένεις έξω»!

Το τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ στον Κούτσια: «Ή ανανεώνεις, ή μένεις έξω»!

Το τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ στον Κούτσια: «Ή ανανεώνεις, ή μένεις έξω»!

bet365

Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Κούτσια και ο ενδεχόμενος δανεισμός του στο Βόλο, έχει έρθει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ χωρίς το θέμα του να σχετίζεται με τη μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες.

Η επέκταση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Κούτσια και το σενάριο δανεισμού του νεαρού επιθετικού στον Βόλο απασχολούν την ασπρόμαυρη επικαιρότητα.

Απο την ΠΑΕ ξεκαθαρίζεται σήμερα ότι «καμία συζήτηση περί δανεισμού δεν πρόκειται να προχωρήσει, αν ο παίκτης πρώτα δεν ανανεώσει»!

Όπως τονίζεται απο τη Μικράς Ασίας από την πλευρά των εκπροσώπων του 18χρονου επιθετικού, δηλαδή της οικογένειας του, υπήρχε μια μεγάλη καθυστέρηση και πως μετά από πίεση του ΠΑΟΚ απάντησαν με μια αντιπρόταση «εκτός λογικής».

Τι ζητάει η πλευρά Κούτσια; Νέο συμβόλαιο με λήξη το καλοκαίρι του 2026 και ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τις 300.000 και 200.000 ευρώ ως πριμ υπογραφής!

Καλώς κάνει και αξιώνει τέτοια ποσά. Δικαίωμά της. Εξάλλου κάθε ποδοσφαιριστής και κάθε μάνατζερ, στην προκειμένη περίπτωση η οικογένεια, αξιολογούν την κατάσταση όπως αυτοί κρίνουν.

Το υπερβολικό δε θα είναι το ποσό που θα συνοδεύει το νέο συμβόλαιο ενός 18χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει δείξει ότι έχει όλα τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα, αλλά ότι από το τρέχον συμβόλαιο εισπράττει ετησίως 210.000 ευρώ...

Πάντως παρότι οι σχέσεις ΠΑΟΚ-Κούτσια φαίνεται να είναι σε οριακό σημείο, βασικό ζητούμενο για τη διοίκηση του «Δικεφάλου» παραμένει η ανανέωση του συμβολαίου, δείγμα της γενικότερης εμπιστοσύνης που υπάρχει προς το πρόσωπο του νεαρού επιθετικού. Ο δανεισμός φαντάζει περισσότερο ως «έκτακτη λύση».

Την ίδια ώρα ο 18χρονος επιθετικός με τις κινήσεις του εμφανίζει ξεκάθαρη διάθεση να μείνει ελεύθερος, αλλά αν δεν γνώριζε, τώρα έμαθε, πως σε περίπτωση που αποφασίσει να μην ανανεώσει, όχι μόνο δεν πρόκειται να πάει δανεικός στο Βόλο, αλλά δε θα υπολογίζεται.

Μ' άλλα λόγια; «Ή ανανεώνεις, ή μένεις ανενεργός για ένα χρόνο»!

Μοιάζει με ξεκάθαρο τελεσίγραφο προς τον Γιώργο Κούτσια, μάλιστα κάποια «μηνύματα» εστάλησαν προς την οικογένεια, με το πρόγραμμα που ακολουθεί ο ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα στις προπόνησεις της πρώτης ομάδας.

Πολλοί πιστεύουν ότι η μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες από το Βόλο στον ΠΑΟΚ σχετίζεται με την υπόθεση του δανεισμού του Κούτσια, κάτι το οποίο απέχει πολύ από την πραγματικότητα και οι δύο υποθέσεις δεν συνδέονται η μία με την άλλη.

Η μέχρι τώρα συμπεριφορά του Κούτσια, που το καλοκαίρι όταν τον χρειάστηκε έκτακτα, αυτός δήλωσε «παρών», χαρακτηρίζεται ακόμα και από τη διοίκηση «άψογη απέναντι στο κλαμπ», ωστόσο φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν είναι ο νεαρός επιθετικός, αλλά ο περίγυρος του και κυρίως η οικογένεια του, που με όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, έχει μια αρνητική διάθεση απέναντι στο σύλλογο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα