Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Newsroom
Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Λαμία ο ΠΑΟΚ

bet365

Η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Superleague πέφτει με τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας (19:00, NSPrime)

Ντέρμπι, εκπλήξεις και γκολ είχε η 4η αγωνιστική της Superleague, η οποία φτάνει στο τέλος της, με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τη Λαμία στην Τούμπα (19:00, NSPrime).

Ο Δικέφαλος, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη (0-0), θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κρατήσει την επαφή του με την κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους πάντες να είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά και ο Κουαλιάτα. Από την άλλη, τόσο ο Ράφα Σοάρες όσο και οι Σάστρε και Νάσμπεργκ έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ρουμάνου τεχνικού είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ινγκασον, Κάργας , Κουλιεράκης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα , Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Από την άλλη η Λαμία, θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Τόσο για Γιάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ (1-1), όσο και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (0-0), οι Λαμιώτες θα μπορούσαν να έχουν πάρει τους τρεις βαθμούς, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Όσον αφορά την αποστολή, ο Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει τον Νούνιες ενώ εκτός έμειναν και οι Ρόμανιτς, Καραμάνος και Τζανετόπουλος. Αναλυτικά: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι και Μποάκιε.

Στο θέμα της παράδοσης, βέβαια, ο ΠΑΟΚ είναι... αήττητος απέναντι στη Λαμία. Συγκεκριμένα, σε πέντε ματς, ο Δικέφαλος έχει ισάριθμες νίκες και με σκορ 16-1.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα