Παναθηναϊκός: Σύμμαχός του ο Κρίστενσεν, πιέζει την Νόρτζελαντ να πει το «ναι»

Παναθηναϊκός: Σύμμαχός του ο Κρίστενσεν, πιέζει την Νόρτζελαντ να πει το «ναι»

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σύμμαχός του ο Κρίστενσεν, πιέζει την Νόρτζελαντ να πει το «ναι»

bet365

Ο Παναθηναϊκός δίνει την «μάχη» του για να ντύσει στα πράσινα τον Γιάκομπ Κρίστενσεν την ώρα που ο παίκτης θέλει να έρθει στο «τριφύλλι» και πιέζει την Νόρτζελαντ για να γίνει η μεταγραφή που όπως αναφέρουν στην Δανία μπορεί να φτάσει και τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

O Γιάκομπ Κρίστενσεν είναι αυτή την στιγμή ο παίκτης που προσπαθεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής στο... 90' των μεταγραφών, όπως αποκάλυψε το Gazzetta.

Ο 22χρονος διεθνής μέσος που είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Νόρτζελαντ καλύπτει τα περισσότερα από τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η διοίκηση του «τριφυλλιού» προσπαθεί να ικανοποιήσει την επιθυμία του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος έχει ακόμη 1-2 περιπτώσεις στα υπόψιν. Η περίπτωση του Κρίστενσεν δεν είναι εύκολη, καθώς η ομάδα του βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό του, καθώς έχει κλείσει το «παράθυρο» των μεταγραφών.

Από την άλλη, το συμβόλαιό του λήγει το 2023, μπορεί τον Ιανουάριο να υπογράψει όπου θέλει και η φιλοσοφία της Νόρτζελαντ είναι να πουλάει τους παίκτες που αναδεικνύει την κατάλληλη στιγμή. Εξάλλου, αποτελεί τον ορισμό του selling club, έχοντας πραγματοποιήσει εντυπωσιακές πωλήσεις την τελευταία τριετία.

Ο Καμαλντίν Σουλεμανά στη Ρεν με 15.000.000 ευρώ, ο Μοχάμεντ Κουντούς στον Άγιαξ με 9.000.000 ευρώ, ο Σίμον Αντίνγκρα στη Μπράιτον με 8.000.000 ευρώ, ο Μίκελ Ντάμσγκααρντ στη Σαμπντόρια με 6.750.000 ευρώ, ο Ισαάκ Ατανγκά στο Σινσινάτι με 3.640.000 ευρώ, αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της φιλοσοφίας των Δανών.

Από κει και πέρα, ο Κρίστενσεν όπως αναφέρουν από το περιβάλλον, είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική του Παναθηναϊκού, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και πιέζει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το «τριφύλλι» έχει σύμμαχο τον παίκτη, ο χρόνος πιέζει και τις επόμενες ώρες η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει για το που «πηγαίνει».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα