Ολυμπιακός: Ένα «τρελό» και απίθανο μεταγραφικό διήμερο με Χάμες, Μπακαμπού, εξάρι και όχι μόνο!

Ολυμπιακός: Ένα «τρελό» και απίθανο μεταγραφικό διήμερο με Χάμες, Μπακαμπού, εξάρι και όχι μόνο!

Δημήτρης Τομαράς
 Ολυμπιακός: Ένα «τρελό» και απίθανο μεταγραφικό διήμερο με Χάμες, Μπακαμπού, εξάρι και όχι μόνο!

bet365

Ολυμπιακός χωρίς.... μεταγραφές στο φινάλε της εκάστοτε περιόδου δεν γίνεται, αλλά αυτό που συνέβη από χθες στο Λιμάνι δεν έχει προηγούμενο!

Ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα του καλοκαιριού είχε ξεκινήσει τις προσθήκες ωστόσο το τελευταίο διάστημα το... κρεσέντο του, σε επίπεδο μεταγραφών, δεν είχε προηγούμενο! Από χθες Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου μέχρι και απόψε, δηλαδή σε διάστημα λιγότερο των 48 ωρών, στο λιμάνι παρατηρείται ένα «κρεσέντο» αφίξεων που τα αλλάζουν όλα.

Ας ξεκινήσουμε με τη... βόμβα του Χάμες Ροντρίγκες, που διαβάσατε πρώτα στο Gazzetta. Ο Κολομβιανός σταρ έφτασε μεσημέρι προς απόγευμα Τετάρτης στη χώρα μας, πέρασε τα ιατρικά, έπεσαν οι υπογραφές και ακολούθησαν οι ανακοινώσεις λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Φράιμπουργκ.

Δεν ήταν όμως μόνο ο διεθνής μεσοεπιθετικός που μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου. Οι Πειραιώτες κινήθηκαν και... κλείδωσαν περαιτέρω deals, όπως με δύο παλιούς τους γνώριμους. Ο χαφ Παϊτίμ Κασάμι αλλά και ο δεξιός μπακ – plus πρώην αρχηγός τους – Ομάρ Ελαμπντελαουί θα πιάσουν Λιμάνι, ενώ παράλληλα έφεραν σήμερα το μεσημέρι στην Ελλάδα τον επιθετικό Σεντρίκ Μπακαμπού, που αποχώρησε από τη Μαρσέιγ.

Λίγες ώρες μετά ο Ολυμπιακός «έκλεισε» με δανεισμό (με οψιόν αγοράς) και τον αμυντικό χαφ της Χόφενχαϊμ, Ντιαντιέ Σαμασέκου, καθώς ήθελε ακόμη έναν ακόμα παίκτη στο πλάι του Γιαν Εμβιλά και μαζί με τον Χάμες Ροντρίγκες που είναι ο μόνος που ανακοινώθηκε, ο αριθμός των «νέων» παικτών φτάνει στους πέντε, σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών!

 

Ο απόλυτος δηλαδή μεταγραφικός... χαμός από την ομάδα που εκτός των άλλων... ψάχτηκε για τα καλά και για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ώστε να καλύψει την θέση του «6αριού», ενώ ο Κέιλορ Νάβας έπεσε στο τραπέζι για τα γκολπόστ. Όπου παραμένει ανοιχτό να «κλείσει» ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και επειδή έγκειται στην κατηγορία των free agents μπορεί να υπογράψει μέχρι τα τέλη του μηνός.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα