Ολυμπιακός: Μέσα Χάμες, Σαμασέκου και Μπακαμπού για Άρη!

Newsroom
Ολυμπιακός: Μέσα Χάμες, Σαμασέκου και Μπακαμπού για Άρη!

bet365

Ο Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη (18/9, 20.00), με τους νεοαποκτηθέντες Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού και Σαμασέκου να ταξιδεύουν κανονικά για τη Θεσσαλονίκη. Εκτός αποστολής ο Μπουχαλάκης και ο Σισέ.

Με νέα πρόσωπα ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη την Κυριακή (18/9, 20.00). Ο Κάρλος Κορμπεράν επέλεξε να πάρει στην 23άδα τους νεοαποκτηθένετες, Χάμες Ροντρίγκες, Σέντρικ Μπακαμπού και Ντιαντιέ Σαμασέκου. Aπό την άλλη ο Ισπανός άφησε εκτός αποστολής τους βασικούς στο πρόσφατο ματς με τη Φράιμπουργκ, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Παπέ Αμπού Σισέ, όπως εκτός θα είναι και οι Γκάρι Ροντρίγκες - Αμπουμπακάρ Καμαρά αλλά και ο Κούντε.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (18/9, 20.00) τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-2023.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/9) και ακολούθως έγινε γνωστή η αποστολή, που απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα