Ολυμπιακός: Οι προπονητές που προσέγγισε πριν τον Μίτσελ

Ολυμπιακός: Οι προπονητές που προσέγγισε πριν τον Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι προπονητές που προσέγγισε πριν τον Μίτσελ

bet365

Ο Ολυμπιακός προτού καταλήξει στον Μίτσελ μίλησε και προσέγγισε αρκετά ονόματα και ορισμένα πολύ δυνατά brand names της προπονητικής.

Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν έχει μπει στη φάση της επισημοποίησης της επιστροφής του Μίτσελ στον πάγκο του, όπως διαβάσατε σχετικά στο Gazzetta. Ο Ισπανός τεχνικός είναι ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός και ήταν εξαρχής θετικός στην προοπτική επιστροφής του στον Πειραιά. Μάλιστα ήταν υποψήφιος και πριν έρθει ο Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό.

Έχει σημασία να τονιστεί πως το timing για προπονητή στον Ολυμπιακό δεν είναι ιδανικό. Μετά την αποχώρηση του Μαρτίνς ο Κορμπεράν έμεινε για 11 αγώνες στον πάγκο της ομάδας και δεν είναι τόσο απλό ή εύκολο να προσεγγίσει κανείς έναν τοπ προπονητή.

Οι προπονητές που μίλησε ο Ολυμπιακός χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Σε αυτούς που ήταν θετικοί, σε αυτούς που ήταν αρνητικοί για την Ελλάδα και σε αυτούς που γενικά ήθελαν κάτι άλλο στην καριέρα τους.

Πρώτη κατηγορία λοιπόν. Εδώ είναι ο Μίτσελ και ο Καμπιάσο. Τελείως διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Ισπανός προτιμήθηκε διότι έχει εμπειρία σε επίπεδο πάγκων. Ο Καμπιάσο προπονητικά δεν έχει κάνει παρά λίγα πράγματα. Ίσως να προκύψει κάτι για ένα πόστο στην ομάδα.

Δεύτερη κατηγορία. Σε εκείνους που ήταν αρνητικοί είτε με «διπλωματικό» τρόπο είτε με πιο ξεκάθαρη απάντηση. Ο Λοράν Μπλαν ήθελε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και δεν υπήρχε και χρυσή τομή στο ζήτημα της διάρκειάς του. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του προφανώς και δεν πήγαινε σε αυτά τα επίπεδα για τον Μπλαν.

Αρνητικοί ήταν και οι Κίκε Σετιέν και Μαρθελίνο. Ο Μαρθελίνο προσεγγίστηκε και πριν από ένα μήνα με ανθρώπους κοντά στον Ολυμπιακό αλλά προτιμά να περιμένει την Εθνική Ισπανίας.

Ο Ολυμπιακός κοίταξε και άλλες περιπτώσεις. Όπως του Ζαρντίμ, του Χάβι Γκράθια, ακόμα και του Βίλας Μπόας. Ο Ζαρντίμ έχει συμβόλαιο όμως με τη Σαμπάμπ Ντουμπάι και δεν θέλει να αφήσει τον σύλλογο. Ο Γκράθια και ο Βίλας Μπόας δεν ήθελαν να εργαστούν στην Ελλάδα. Ακόμα ο ξένος Τύπος κατέγραψε ονόματα όπως των Πάολο Σόουζα και Μπενίτεθ, που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα