Λαμία: Επαγγελματικό συμβόλαιο για τους Λαμπρόπουλο, Κοντονίκο

Newsroom
Λαμία: Επαγγελματικό συμβόλαιο για τους Λαμπρόπουλο, Κοντονίκο

bet365

Το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν με την Λαμία ο 19χρονος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος και ο 17χρονος Βασίλειος Κοντονίκος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λαμίας έχει ως εξής: «Ιδιαίτερη και σημαντική η σημερινή ημέρα για δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας. Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και Βασίλειο Κοντονίκο, οι οποίοι υπόγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο πρώτος είναι γεννημένος 21-04-2003 και αγωνίζεται ως στόπερ και ο δεύτερος 11-12-2005 και είναι επιθετικός.

Οι δύο νεαροί παίκτες που είχαν ενσωματωθεί απ’ την αρχή της προετοιμασίας στο δυναμικό της ομάδας μας, όντας πολλά υποσχόμενοι, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ υπογράφοντας τα συμβόλαιά τους αποδεικνύοντας ότι με υπομονή και σκληρή δουλειά όλα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα