Ολυμπιακός: Ο προβληματισμός για τον Βρσάλικο και ο Λαλά

Ολυμπιακός: Ο προβληματισμός για τον Βρσάλικο και ο Λαλά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο προβληματισμός για τον Βρσάλικο και ο Λαλά

bet365

Ο Κροάτης άλλοτε πλέον διεθνής μπακ δεν έχει ικανοποιήσει ανάλογα στον Ολυμπιακό με την παρουσία του ενώ ο Λαλά θα ενεργοποιηθεί ξανά.

Ο Σίμε Βρσάλικο ερχόμενος στον Ολυμπιακό έκλεισε με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και με προοπτική να είναι βασικός. Ο Κροάτης που αποχώρησε από την Εθνική του είναι ένας ποιοτικός παίκτης που όμως με βάση την έως τώρα αγωνιστική του εικόνα προβληματίζει.

Ο Βρσάλικο στα περισσότερα - εάν όχι όλα του - ματς που έχει παίξει στον Ολυμπιακό έχει γίνει αλλαγή. Για ένα σημαντικό διάστημα επίσης σχεδόν 2 μηνών ήταν off με θέματα ετοιμότητας. Άρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί με βάση αυτόν τον προβληματισμό. Ο 30χρονος Βρσάλικο φέτος έχει 5 συμμετοχές. Γενικά δεν έχει βοηθήσει στον βαθμό που θα ήθελαν και περίμεναν στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει ξανά τον Κένι Λαλά. Ο Γάλλος δεξιός μπακ αναμένεται να επανέλθει στα βασικά πλάνα της ομάδας του Ολυμπιακού και να πάρει την ευκαιρία. Ο Λαλά είχε έρθει στον Ολυμπιακό με εισήγηση Μοντέστο και είχε τεθεί εκτός πλάνων το προηγούμενο διάστημα. Τώρα θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα