Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Κώτσιρας, μπήκε και ο Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Κώτσιρας, μπήκε και ο Παλάσιος

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά ο Κώτσιρας, μπήκε και ο Παλάσιος

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Γιάννη Κώτσιρα και Σεμπαστιάν Παλάσιος να προπονούνται κανονικά και να τίθενται κανονικά στην διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (02/10-21:30).

Ο Σέρβος τεχνικός των «πρασίνων» είδε το απουσιολόγιό του να καθαρίζει στην σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού», αφού οι Γιάννης Κώτσιρας και Σεμπαστιάν Παλάσιος πήραν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και είναι ετοιμοπόλεμοι για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (02/10, 21:30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το «μενού» της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας με πρέσινγκ και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αποθεραπεία έκαναν οι διεθνείς Κουρμπέλης και Ιωαννίδης, που επέστρεψαν σήμερα από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδος ενώ απόντες ήταν οι υπόλοιποι πέντε διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Τσοκάι.

Υπενθυμίζουμε πως ο Βέρμπιτς, που αποχώρησε χθες από το παιχνίδι της Σλοβενίας ως αναγκαστική αλλαγή, δεν έχει κάτι ανησυχητικό και οι ενοχλήσεις που ένιωσε προέρχονται απλώς από μία κράμπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα