Ολυμπιακός: Ο Λουιζάο είχε σε ένα ματς 103 σωστές πάσες και 1 λάθος (vid)

Ολυμπιακός: Ο Λουιζάο είχε σε ένα ματς 103 σωστές πάσες και 1 λάθος (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο Λουιζάο είχε σε ένα ματς 103 σωστές πάσες και 1 λάθος (vid)

bet365

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Λουιζάο, τον οποίο φέρεται να τσεκάρει ο Ολυμπιακός, είναι η εξαιρετική ικανότητά του στην μεταβίβαση της μπάλας.

Από χθες το βράδυ, έχει έρθει εκ νέου στην επικαιρότητα για τον Ολυμπιακό, το όνομα του Λουιζάο. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τους «ερυθρόλευκους», όμως η υπόθεσή του δεν είχε προχωρήσει.

Τα δημοσιεύματα όμως από την Λατινική Αμερική, δείχνουν πως τώρα τα πράγματα είναι κάπως πιο σοβαρά, καθώς μιλούν για επίσημη πρόταση των Πρωταθλητών προς την πλευρά του παίκτη ενόψει Ιανουαρίου που μένει ελεύθερος.

Τι παίκτης όμως είναι ο Λουίζ Γκουστάβο Ολιβέιρα Ντα Σίλβα, όπως είναι το πλήρως όνομά του; Η θέση στην οποία βγάζει το... ψωμί του, είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού, με το ύψος του να φτάνει το 1,87, με τον βασικό προσόν του, εκτός από τις ανασταλτικές ικανότητες, να είναι η σωστή μεταβίβαση της μπάλας.

Κάτι που σύμφωνα με το Lance, φρόντισε να δείξει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με την Σάο Πάολο. Αυτό ήταν στις 20 του περασμένου Μαΐου, όταν και ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Γουίλστερμαν από την Βολιβία για το Sudamericana 2022.

 

Σε εκείνο το ματς λοιπόν, ο νεαρός στόπερ είχε συνολικά 104 πάσες, εκ των οποίων οι 103 κατέληξαν σε πόδια συμπαίκτη του και μόλις μία ήταν που δεν βρήκε στόχο. Μία επίδοση που μόνο ως εντυπωσιακή μπορεί να χαρακτηριστεί, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για έναν παίκτη τέτοιας ηλικίας, στην... παρθενική του εμφάνιση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα