AEK: Εκτός Άμραμπατ και Μάνταλος, έμφαση σε ανάπτυξη και πρέσινγκ ο Αλμέιδα (vid)

AEK: Εκτός Άμραμπατ και Μάνταλος, έμφαση σε ανάπτυξη και πρέσινγκ ο Αλμέιδα (vid)

Δημήτρης Βέργος
AEK: Εκτός Άμραμπατ και Μάνταλος, έμφαση σε ανάπτυξη και πρέσινγκ ο Αλμέιδα (vid)

bet365

Με φουλ διάθεση η ανοικτή προπόνηση της ΑΕΚ το πρωί της Τετάρτης στα Σπάτα. Εστίασε σε ανάπτυξη, πρέσινγκ και ένας εναντίον ενός ο Αλμέιδα. Θεραπεία και αποφόρτιση για Άμραμπατ και Μάνταλο.

Με πολλή διάθεση και καλή αύρα έλαβε χώρα η ανοικτή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης δείγμα του εξαιρετικού κλίματος που επικρατεί στην Ένωση υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα αλλά και λόγω των καλών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων. Κάτι που φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του προγράμματος τόσο στο κορόιδο όσο και στο ποδοτένις που ακολούθησε. Την ίδια στιγμή ο Αλμέιδα με μια μπάλα στα πόδια περίμενε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της προθέρμανσης και οι ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάνοντας κολπάκια μαζί με τους συνεργάτες του καθώς το... μικρόβιο του ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να φύγει από μέσα του.

Ασκήσεις μεταβιβάσεων με τη μία και πρέσινγκ

Αρχικά το πρόγραμμα του Αλμέιδα είχε δουλειά στην ανάπτυξη με τους παίκτες χωρισμένους σε τέσσερα γκρουπ να πραγματοποιούν ανά δύο ασκήσεις μεταβιβάσεων με τη μία και κάθετο παιχνίδι. Αμέσως μετά η ένταση αυξήθηκε με τον Αλμέιδα να χωρίζει την ομάδα σε πέντε γκρουπ στα οποία ανά τριάδες εστίαζαν στο πρέσινγκ και στην ανάκτηση της μπάλας, στο αγαπημένο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του "Πελάδο". Μάλιστα ο Αργεντινός κόουτς με το τιμ του τους παρότρυναν να ανεβάσουν ρυθμούς παρατηρώντας κάθε γκρουπ από κοντά.

Θεραπεία και αποφόρτιση Άμραμπατ και Μάνταλος

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Άμραμπατ και Μάνταλος. Ο πρώτος ένιωσε λίγο βαρύ το γόνατό του και ο δεύτερος είχε μια ενόχληση στη μέση. Αμφότεροι έκαναν αποφόρτιση και θεραπεία. Ο Στάνκοβιτς παρέμεινε εκτός λόγω της ίωσης, ο Φαν Βέερτ συνέχισε ατομικό ενώ αντίθετα ο Γαλανόπουλος προπονήθηκε κανονικά.

Άμυνα-επίθεση με ανάπτυξη από τα πλάγια και ένας εναντίον ενός

Ακολούθως ένα γκρουπ 11 παικτών, οι Αθανασιάδης, Γαλανόπουλος, Χατζισαφί, Ρότα, Τζαβέλλας, Κοσίδης, Φράνσον, Αραούχο, Μήτογλου, Σιμάνσκι και Γκατσίνοβιτς πραγματοποίησαν άσκηση άμυνας-επίθεσης με ανάπτυξη (σέντρες) από τα πλάγια, ενώ οι υπόλοιποι στο άλλο τέρμα εστίαζαν στο ένας εναντίον ενός. Έπειτα την ίδια άσκηση άμυνας-επίθεσης έκαναν οι Σιντιμπέ, Λιβάι Γκαρσία, Ελίασον, Μοχαμαντί, Τσούμπερ, Γιόνσον, Πινέδα, Βίντα, Μουκουντί και Μουστακόπουλος με γκολκίπερ πάλι τον Αθανασιάδη με τους υπόλοιπους να ακολουθούν με τη σειρά τους την άσκηση ένας εναντίον ενός στο άλλο τέρμα.

Δίτερμα σε μισό γήπεδο στο φινάλε με ανακατεμένες ομάδες

Το πρόγραμμα τελείωσε με δίτερμα με ανακατεμένες ομάδες. Στη μία ομάδα ήταν οι Χατζηεμμανουήλ, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Μουστακόπουλος, Πινέδα, Γιόνσον, Τσούμπερ, Ελίασον και Λιβάι. Στην άλλη οι Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Κοσίδης και Αραούχο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα