Παναθηναϊκός: «Μάχιμος» ο Τσέριν για Λαμία

Παναθηναϊκός: «Μάχιμος» ο Τσέριν για Λαμία

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Μάχιμος» ο Τσέριν για Λαμία

bet365

Ο Σλοβένος μέσος προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και τέθηκε στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με την Λαμία. Ξανά ατομικό ο Γιάννης Κώτσιρας, θεραπεία ο Κουρμπέλης.

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη με τα ευχάριστα νέα να έρχονται από την επιστροφή του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος ξεπέρασε την διάταση που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας για την αναμέτρηση με την Λαμία.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Κώτσιρας έκανε εκ νέου ατομικό, όπως και ο Σπόραρ ενώ ο Κουρμπέλης ακολούθησε θεραπεία και κάνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που πήρε ως... σουβενίρ από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τελειώματα, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα