ΑΕΚ: Το τετ-α-τετ Αλμέιδα με Αραούχο, το ντεμπούτο Σιντιμπέ που πλησιάζει και η έξτρα δουλειά

ΑΕΚ: Το τετ-α-τετ Αλμέιδα με Αραούχο, το ντεμπούτο Σιντιμπέ που πλησιάζει και η έξτρα δουλειά

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Το τετ-α-τετ Αλμέιδα με Αραούχο, το ντεμπούτο Σιντιμπέ που πλησιάζει και η έξτρα δουλειά

bet365

Μετά το τέλος της προπόνησης της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα είχε συζήτηση για αρκετά λεπτά με τον Αραούχο, όπως και ο Μπρούνο Άλβες με τον Μήτογλου. Πλησιάζει η ώρα του Σιντιμπέ για το ντεμπούτο, έξτρα δουλειά σε σέντρες από Ελίασον και Μοχαμαντί και σε φυσική κατάσταση από Γιόνσον.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του προγράμματος της ανοικτής προπόνησης της ΑΕΚ το πρωί της Τετάρτης στα Σπάτα (στην οποία δόθηκε έμφαση σε ανάπτυξη, πρέσινγκ και ένας εναντίον ενός) ο Ματίας Αλμέιδα, όπως το συνηθίζει, είχε προσωπική συζήτηση με έναν από τους παίκτες του.

Τετ-α-τετ Αλμέιδα με Αραούχο και Μπρούνο Άλβες με Μήτογλου

Αυτή τη φορά ήταν ο Σέρχιο Αραούχο εκείνος με τον οποίο ο Αλμέιδα για αρκετά λεπτά μετά τη λήξη του προγράμματος είχε κουβέντα. Καθισμένοι και οι δύο σε μία μπάλα στον αγωνιστικό χώρο είχαν τετ-α-τετ, μέσα από τα οποία ο Αργεντινός τεχνικός και «φτιάχνει» τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και τους εξηγεί ακόμα καλύτερα τι ζητάει από αυτούς μέσα στο γήπεδο. Εκτός από τον Αλμέιδα που τα έλεγε με τον Αραούχο, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στο «Σεραφείδειο» λίγα μέτρα πιο πέρα τετ-α-τετ είχε και ο Μπρούνο Άλβες με τον Μήτογλου. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής συζητούσε με τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος άκουγε τις συμβουλές ενός πρώην κεντρικού αμυντικού με τεράστια καριέρα και εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Πλησιάζει η ώρα για το ντεμπούτο του Σιντιμπέ που είναι σχεδόν έτοιμος

Μία ξεχωριστή αναφορά αξίζει να γίνει και στον Σιντιμπέ, ο οποίος πλέον είναι εμφανές ότι είναι σχεδόν έτοιμος και είναι καθαρά απόφαση του Αλμέιδα για να χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά σε ματς της ΑΕΚ. Ο Γάλλος δεξιός μπακ βδομάδα με βδομάδα ανεβαίνει όλο και περισσότερο και στο πρόγραμμα της Τετάρτης φάνηκε πως δεν θα αργήσει να ντεμπουτάρει με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μάλιστα, όπως διαβάσατε και νωρίτερα, ο Σιντιμπέ στο δίτερμα που έλαβε χώρα με ανακατεμένες ομάδες αγωνίστηκε δεξιά στην τετράδα με τους Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμαντί. Ο Σιντιμπέ έμεινε μετά το τέλος της προπόνησης για έξτρα δουλειά πραγματοποιώντας πάσες και με τα δύο πόδια στον τοίχο.

Έξτρα δουλειά στις σέντρες από Ελίασον και Μοχαμαντί και τρέξιμο ο Γιόνσον

Την ίδια στιγμή έξτρα δουλειά μετά το τέλος της προπόνησης έκαναν και οι Μοχαμαντί και Ελίασον στις σέντρες, αλλά και ο Κοσίδης στα τελειώματα με τέρμα τον Θεοχάρη. Ρότα και Σιμάνσκι έβρισκαν με διαγώνιες βαθιές μπαλιές τους δύο ακραίους και οι τελευταίοι σέντραραν μέσα στην περιοχή για τον Κοσίδη που τελείωνε είτε με το πόδι είτε με το κεφάλι τα γεμίσματα. Επίσης έξτρα δουλειά έκανε και ο Γιόνσον, με τρέξιμο και σπριντ στο άλλο μισό του γηπέδου, κάτι απόλυτα λογικό καθώς ο Δανός μέσος είχε χάσει έδαφος τις προηγούμενες εβδομάδες λόγω της απουσίας του με τραυματισμό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα