ΠΑΟΚ: Το ταξίδι του Μπότο στην Ιταλία και οι λίστες παικτών από Μίλαν και Νάπολι

ΠΑΟΚ: Το ταξίδι του Μπότο στην Ιταλία και οι λίστες παικτών από Μίλαν και Νάπολι

bet365

O Ζοσέ Μπότο ξεκίνησε τα ταξίδια στο εξωτερικό και βρίσκεται στην Ιταλία, προκειμένου να έχει επαφές με ομάδες και μάνατζερ ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Ζοσέ Μπότο εκτός από τις συζητήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες στην Πορτογαλία, μια αγορά που γνωρίζει πολύ καλά, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην Ιταλία και είχε επαφές με ανθρώπους της Μίλαν και της Νάπολι.

Ο Πορτογάλος Αθλητικός Διευθυντής των «ασπρόμαυρων», όπως λέγεται, δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια. Στη διάρκεια των επαφών του ενημερώθηκε από τα στελέχη των δύο ιταλικών ομάδων για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα ρόστερ τους και δεν υπολογίζονται, άρα μπορεί να ανοίξει μια συζήτηση για την παραχώρησή τους με τη μορφή δανεισμού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Είναι μια πρώτη κίνηση που γίνεται από πλευράς ΠΑΟΚ αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας και το ταξίδι προέκυψε μετά τις πρόσφατες συναντήσεις που είχαν στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργης Σαββίδης με τον Ζοσέ Μπότο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το σίγουρο είναι πως θα ακολουθήσουν κι άλλα ταξίδια του Μπότο στο εξωτερικό μέχρι να «κλειδώσουν» οι μεταγραφικοί στόχοι ενόψει Ιανουαρίου, όπου οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε δύο συγκεκριμένες θέσεις, αυτή του σέντερ φορ και του επιτελικού μέσου. Γι’ αυτό και δεν έχουν βάση τα όποια ονόματα γραφτούν αυτό το διάστημα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα