ΠΑΟΚ για Σαράφη: «Καλό ταξίδι Καίσαρα» (vid)

ΠΑΟΚ για Σαράφη: «Καλό ταξίδι Καίσαρα» (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ για Σαράφη: «Καλό ταξίδι Καίσαρα» (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ αποχαίρετησε τον θρυλικό Σταύρο Σαράφη με μία ανάρτηση για συλλυπητήρια κι άλλη μ' ένα βίντεο από στιγμές του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η οικογένεια του «δικεφάλου του βορρά» βυθίστηκε σε πένθος μετά τον θάνατο του θρυλικού παλαιμάχου της ομάδας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (13/10) το πρωί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε αρχικά μία ανάρτηση ευχόμενος συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταύρου Σαράφη και στην συνέχεια προχώρησε στην δημοσίευση ενός βίντεο από στιγμές του κατά τη διάρκεια της καριέρας του στους Θεσσαλονικείς. Μάλιστα, έκανε λόγο για «έναν υπέροχο άνθρωπο που υπηρέτησε τον σύλλογο για περισσότερα από 45 χρόνια».

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως οι σημαίες της Τούμπας θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (23/10) στη μνήμη του Σταύρου Σαράφη.

Φυσικά τόσο η Superleague οσο και η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του Σταύρου Σαράφη:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα