Σταύρος Σαράφης: Μεσίστιες οι σημαίες στην Τούμπα, με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Σταύρος Σαράφης: Μεσίστιες οι σημαίες στην Τούμπα, με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την απόφασή του να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στο γήπεδο της Τούμπας μέχρι και τον αγώνα με τον Αστέρα, ενώ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι παίκτες του θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Ο ΠΑΟΚ θρηνεί την απώλεια του εμβληματικού Σταύρου Σαράφη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών το πρωί της Πέμπτης (13/10), ύστερα από νοσηλεία 26 ημερών στην εντατική του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε αρχικά ότι πως οι σημαίες του συλλόγου στο γήπεδο της Τούμπας θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι και τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (23/10) στη μνήμη του «Καίσαρα».

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» θα αγωνιστούν την ερχόμενη Δευτέρα (17/10) εναντίον του Ολυμπιακού φορώντας μαύρα περιβραχιόνια.

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα