ΠΑΟΚ: Ενός λεπτού σιγή για τον Σαράφη – Μπήκαν Αουγκούστο και Κουλιεράκης (vid)

ΠΑΟΚ: Ενός λεπτού σιγή για τον Σαράφη – Μπήκαν Αουγκούστο και Κουλιεράκης (vid)

ΠΑΟΚ: Ενός λεπτού σιγή για τον Σαράφη – Μπήκαν Αουγκούστο και Κουλιεράκης (vid)

bet365

Η ομάδα του ΠΑΟΚ έμαθε στο γήπεδο τα δυσάρεστα νέα για τον χαμό του Σταύρου Σαράφη και ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής κράτηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Καίσαρα.

Οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό «σταφ» του ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν τα κακά μαντάτα για τον Σταύρο Σαράφη στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης του «Δικεφάλου», όπου μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Ντάγκλας Αουγκούστο και Κώστας Κουλιεράκης.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι στον Πειραιά με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να δουλεύουν σκληρά ενόψει της μάχης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Πέμπτη (13.10) ήταν μέρα τακτικής. Μετά από το απαραίτητο ζέσταμα οι παίκτες έπαιξαν παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο και στη συνέχεια ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη και τις μεταβάσεις μέσα από διάφορες ασκήσεις και οικογενειακό διπλό.

Ντόουγκλας Αουγκούστο και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ο Μπράντον Τόμας ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα.

Η ομάδα έμαθε στο γήπεδο τα δυσάρεστα νέα για τον χαμό του Σταύρου Σαράφη και ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής κράτηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Καίσαρα».

@Photo credits: PAOK FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα