ΑΕΚ: Στο πλάνο του νικηφόρου σερί αναμένεται να στηριχτεί ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Στο πλάνο του νικηφόρου σερί αναμένεται να στηριχτεί ο Αλμέιδα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στο πλάνο του νικηφόρου σερί αναμένεται να στηριχτεί ο Αλμέιδα

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και στο ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στην OPAP Arena πρόκειται να βασιστεί στις επιλογές του σερί που «τρέχει» η Ένωση στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ την Κυριακή (16/10 – 16:00) δίνει τη δεύτερη παράστασή της στην OPAP Arena απέναντι στον Ατρόμητο και αυτό από μόνο του δημιουργεί έντονη επιθυμία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο για μια νέα όμορφη εμφάνιση, αντίστοιχη των τριών τελευταίων, με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θέλει φυσικά κανέναν εφησυχασμό, κάτι που φάνηκε και από τα... γκάζια που έριξε στους παίκτες του, ζητώντας από αυτούς να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, να μην χαλαρώνουν και να είναι ενωμένοι ως σύνολο. Κάτι που αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της φιλοσοφίας του Αργεντινού τεχνικού.

Ο «Πελάδο» δεν αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και όλα δείχνουν ότι πρόκειται να βασιστεί στις επιλογές που έχουν φέρει τις τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Παναιτωλικό, Ιωνικό και Άρη, με την ΑΕΚ να παρουσιάζεται όλο και πιο ελκυστική στο μάτι, διατηρώντας την υψηλή ένταση στο παιχνίδι της.

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ με τον Άρη

Ο Αθανασιάδης λογικά θα διατηρηθεί στο τέρμα καθώς ο Στάνκοβιτς μόλις σήμερα επέστρεψε μετά από μια εβδομάδα απουσίας, ενώ στα δεξιά ο Ρότα αναμένεται και αυτός να ξεκινήσει καθώς ο Σιντιμπέ, που δοκιμαζόταν για το ντεμπούτο του, έχασε την προπόνηση της Παρασκευής με οσφυαλγία. Οι άλλοι τρεις της άμυνας, Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμαντί πρόκειται επίσης να ξεκινήσουν, όπως και οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής, δηλαδή οι Σιμάνσκι, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα που τα πάνε εξαιρετικά. Το ίδιο φυσικά και ο Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση. Φυσικά εκτός τίθεται ο Τσούμπερ που έχει υποστεί θλάση στους κοιλιακούς και θα λείψει για το επόμενο διάστημα.

Ο Αλμέιδα λοιπόν δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές. Άλλωστε αυτό αποδείχτηκε και στα τελευταία παιχνίδια όπου επιβράβευσε τους παίκτες του για τις καλές εμφανίσεις διατηρώντας τους στην ενδεκάδα. Επίσης η ΑΕΚ έχει την προσεχή Πέμπτη και το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena, όπου δεδομένα ο «Πελάδο» θα προχωρήσει σε κάποιο rotation για να φρεσκάρει την ομάδα του και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του ρόστερ. Άλλωστε ο Αργεντινός τεχνικός θέλει άπαντες ετοιμοπόλεμους, όπως έχει τονίσει τόσο σε δημόσιες τοποθετήσεις του όσο και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές του.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα