Παναθηναϊκός: Στη Λαμία για να παραμείνει πρώτος και με διαφορά

Παναθηναϊκός: Στη Λαμία για να παραμείνει πρώτος και με διαφορά

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στη Λαμία για να παραμείνει πρώτος και με διαφορά

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία, όπου έχει ως μονόδρομο την νίκη και το 8 στα 8! Εντός αποστολής ο Κουρμπέλης, μία θέση ανοιχτή για την ενδεκάδα.

Με στόχο την νίκη για να παραμείνει πρώτος και με διαφορά από τους διώκτες του, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία. Οι ''πράσινοι'' που έχουν τρεις σερί νίκες ως φιλοξενούμενοι κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, θέλουν να συνεχίσουν την πρόσφατη θετική παράδοση, να κάνουν το 8/8 και να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη τελευταία στιγμή να μπαίνει στην αποστολή μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά φαντάζει πολύ δύσκολο να τον ξεκινήσει. Στον αντίποδα στο αρχική σχήμα επιστρέφει ο Άνταμ Τσέριν ενώ όπως είναι γνωστό, νοκ-άουτ έχουν τεθεί από την αρχή της εβδομάδας οι Γιάννης Κώτσιρας και Άντρατζ Σπόραρ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Σέρβος τεχνικός; Φαίνεται πως μόνο μία θέση παραμένει ανοιχτή, αυτή του δεξιού μπακ, την οποία διεκδικούν οι Φακούντο Σάντσες και Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο Αργεντινός μπακ έχει μεγαλύτερη ισορροπία, περισσότερη εμπειρία και για αυτό έχει επιλεχθεί να καλύψει το κενό του Κώτσιρα, αλλά σε παιχνίδια όπως το αυριανό με την Λαμία, η ταχύτητα και τα επιθετικά χαρακτηριστικά του νεαρού Έλληνα μπακ θα μπορούσαν να δώσουν πιο πολλά πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Μπρινιόλι αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ και ο Σένκεφελντ με τον Μάγκνουσον οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Τσέριν και Μπερνάρντ στη μεσαία γραμμή. Αϊτόρ και Παλάσιος στα άκρα, με τον Ιωαννίδη στη κορυφή της επίθεσης.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης

Από κει και πέρα, εκτός από την Λαμία που δεν έδωσε εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για την θύρα των φιλοξενούμενων, ''μπλόκο'' έβαλε και η αστυνομία, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση και απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ''τριφυλλιού'' προς το γήπεδο.

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανέφερε τα εξής:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωρίζεται ότι, λαμβάνοντας υπόψη Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, την Κυριακή (16-10-2022) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Επισημαίνεται ότι, από την γηπεδούχο ομάδα της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964, δεν θα διατεθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα