ΑΕΚ: Χωρίς Σιντιμπέ οι επιλογές του Αλμέιδα για τη δεύτερη παράσταση στην OPAP Arena και το σερί

ΑΕΚ: Χωρίς Σιντιμπέ οι επιλογές του Αλμέιδα για τη δεύτερη παράσταση στην OPAP Arena και το σερί

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Χωρίς Σιντιμπέ οι επιλογές του Αλμέιδα για τη δεύτερη παράσταση στην OPAP Arena και το σερί

bet365

Η ΑΕΚ με τη γνωστή φιλοσοφία του Αλμέιδα και τα πρόσωπα του νικηφόρου σερί κοντράρεται την Κυριακή με τον Ατρόμητο στο δεύτερο παιχνίδι στο νέο της γήπεδο. Χωρίς Σιντιμπέ τελικά η 20άδα των κιτρινόμαυρων.

Αυτό που αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι φίλοι της ΑΕΚ πλέον είναι τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στην ολοκαίνουργια και υπερσύγχρονη OPAP Arena. Μετά την πρεμιέρα στο νέο γήπεδο απέναντι στον Ιωνικό έφτασε η ώρα και για το δεύτερο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια με την Ένωση να κοντράρεται με τον Ατρόμητο την Κυριακή (16/10 -16:00). Μπροστά σε 32.000 οπαδούς που θα γεμίσουν ξανά την OPAP Arena, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τριών αγώνων που «τρέχουν», συνδυάζοντας το με μία ακόμα όμορφη εμφάνιση αντίστοιχη με αυτές του τελευταίου διαστήματος.

Οι κιτρινόμαυροι υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα παιχνίδι με παιχνίδι «δένουν» όλο και περισσότερο με την ποδοσφαιρική σφραγίδα του «Πελάδο» να είναι ξεκάθαρη μέσα στο γήπεδο. Πίεση ψηλά, ασφυκτικό πρέσινγκ παντού με ένταση, άμεση ανάκτηση μπάλας και γρήγορη ανάπτυξη με συνδυαστικό ποδόσφαιρο «πνίγοντας» τον αντίπαλο. Κάτι που εφαρμόζεται όλο και πιο πιστά στα τρία τελευταία παιχνίδια με Παναιτωλικό, Ιωνικό και Άρη και στο οποίο ο Αλμέιδα θέλει να δει διάρκεια και συνέπεια.

Ο Ματίας Αλμέιδα

Τόσο η συγκεκριμένη φιλοσοφία, όσο και τα πρόσωπα που έχουν χτίσει αυτό το νικηφόρο σερί δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν από τον Αλμέιδα με τον Αργεντινό κόουτς να παραμένει πιστός στο πλάνο. Τελικά ο Σιντιμπέ, λόγω των ενοχλήσεων της οσφυαλγίας που ένιωσε την Παρασκευή, δεν μπήκε στην αποστολή. Έβγαλε μέρος του προγράμματος στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου, αλλά ο Αλμέιδα δεν ήθελε να τον ρισκάρει. Ο Τσούμπερ έπειτα από τη θλάση στους κοιλιακούς που υπέστη δεν είναι διαθέσιμος και θα μείνει νοκ-άουτ για το επόμενο διάστημα, ενώ εκτός παραμένει και ο Φαν Βέερτ που δεν είναι ακόμα έτοιμος, αλλά και ο Τζαβέλλας παρότι προπονείται πλέον κανονικά. Αντίθετα ο Στάνκοβιτς επέστρεψε στην αποστολή.

Έτσι, όπως διαβάσατε από χθες, η πιθανή σύνθεση είναι ανάλογη με εκείνη που επιλέχθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη. Δηλαδή με τον Αθανασιάδη στην εστία, τους Μοχαμαντί, Μουκουντί, Βίντα και Ρότα στην τετράδα της άμυνας, τον Σιμάνσκι στο "έξι" με τους Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και Ελίασον επίσης στον χώρο της μεσαίας γραμμής και τον Αραούχο με τον Λιβάι Γκαρσία δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα