Χωρίς Μποάκι κόντρα σε Παναθηναϊκό η Λαμία

Newsroom
Χωρίς Μποάκι κόντρα σε Παναθηναϊκό η Λαμία

bet365

Με πολλές απουσίες και τελευταία αυτή του Μποάκι, θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Παναθηναϊκό η Λαμία για την 8η αγωνιστική της Super League.

Τον πρώτο και όχι απλά αήττητο, αλλά έχοντας 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, Παναθηναϊκό υποδέχεται την Κυριακή (19:30) η Λαμία σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα. Ο Ιταλός τεχνικός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για το ματς αυτό, καθώς εκτός των ήδη γνωστών απουσιών των Καραμάνου, Γκέντσογλου, Τσούκαλου και Τζανετόπουλου, δεν θα έχει μαζί του και τον Μποάκι.

Αναλυτικά την αποστολή της Λαμίας για το ματς με τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ασκόφσκι, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι και Ρόμανιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα