Νέα ομιλία Μίτσελ με βίντεο: «Έχουμε βελτιωθεί αλλά με ΠΑΟΚ πρέπει να δείξουμε το κάτι παραπάνω»

Δημήτρης Τομαράς
Νέα ομιλία Μίτσελ με βίντεο: «Έχουμε βελτιωθεί αλλά με ΠΑΟΚ πρέπει να δείξουμε το κάτι παραπάνω»

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε ξανά στους παίκτες του κάνοντας και ανάλυση βίντεο πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα.

Ο Μίτσελ θέλησε μετά το ματς του Ολυμπιακού με τη Καραμπάγκ να δείξει προς τους παίκτες του ότι έχει εντοπίσει αγωνιστική πρόοδο και βελτίωση. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Έχουμε βελτιωθεί. Αυτό φάνηκε και με τη Καραμπάγκ και φαίνεται γενικότερα. Έχουμε προοδεύσει και προχωρήσει, όμως έχουμε ακόμα πράγματα μπροστά μας.

Με τον ΠΑΟΚ πρέπει να δείξουμε όμως το κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι έτσι ώστε να πάρουμε το ματς», επισήμανε σχετικά ο 59χρονος Μίτσελ που έκανε και προβολή - ανάλυση βίντεο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Δευτέρας και ο Μίτσελ ξέρει το τι περιμένει την ομάδα του. Ο Ισπανός προπονητής σχολίασε για τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια στη COSMOTE πως «εγώ θα το χαρακτήριζα αλλιώς. Θα το χαρακτήριζα ως την αρχή μιας πολύ όμορφης περιόδου που θα περάσουμε. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα για τη συνέχεια της σεζόν.

 

Η αλήθεια είναι πως το συζητούσαμε και με τους βοηθούς μου πως η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη αυτή τη στιγμή και βγαίνει στην προπόνηση με πολύ μεγάλη συγκέντρωση, πολύ μεγάλη όρεξη και γενικώς βρίσκεται σε μια ήρεμη περίοδο. Φαίνονται όλοι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Επίσης, άπαντες καταλαβαίνουν πως έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους και αυτό τους κάνει να προσπαθούν ακόμα περισσότερο.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί εδώ και τρεις εβδομάδες περίμενα για να έρθει αυτή η στιγμή που θα μπορώ να το πω αυτό. Ωστόσο για αυτό δεν ευθύνεται ο προπονητής, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες.

Περιμένω ένα καυτό, απολαυστικό ντέρμπι με πάρα πολύ ένταση. Η ομάδα μου αυτό που πρέπει να κάνει είναι να παραμείνει συγκεντρωμένη στο στόχο της, στην τακτική που έχουμε και να μας χαρακτηρίζει η υπομονή, ηρεμία και η εξυπνάδα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα