Παναθηναϊκός: Η στήριξη συμπαικτών και Γιοβάνοβιτς στον άτυχο Τρουιγιέ

Παναθηναϊκός: Η στήριξη συμπαικτών και Γιοβάνοβιτς στον άτυχο Τρουιγιέ

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Η στήριξη συμπαικτών και Γιοβάνοβιτς στον άτυχο Τρουιγιέ

bet365

Ο Αλεσίς Τρουιγιέ ήταν ο περισσότερο άτυχος από τους πέντε τραυματίες που αποκόμισε ο Παναθηναϊκός από το χθεσινό παιχνίδι με την Λαμία, αφού έπαθε την μεγαλύτερη ζημιά, με τους συμπαίκτες του και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να στέκονται στο πλευρό του με κάθε τρόπο.

Ο Γάλλος μέσος μπήκε στο παιχνίδι στο 71ο λεπτό στην θέση του τραυματία Φώτη Ιωαννίδη και εννιά λεπτά αργότερα αποχώρησε όταν σε μία ανύποπτη φάση, το πόδι του κόλλησε κάτω και τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατό του.

Η ακριβής ζημιά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως φάνηκε από κείνη τη στιγμή πως επρόκειτο για κάποιον πολύ σοβαρό τραυματισμό. Ο ίδιος έφυγε από το γήπεδο με φορείo κλαίγοντας εξαιτίας της ατυχίας του να του συμβεί αυτό μόλις στα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την φανέλα του Παναθηναϊκού ένας τόσο σοβαρός τραυματισμός.

Οι συμπαίκτες του και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξαν πως βρίσκονται στο πλευρό του ευχόμενοι περιστατικά και δηλώνοντας την στήριξή τους στον Τρουιγιέ είτε μέσα από τις δηλώσεις τους είτε με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους δείχνοντας το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, ακόμη και για ένα από τα δύο πιο νέα μέλη της.

Ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε πως όλοι στην ομάδα θα είναι στο πλευρό του Γάλλου και θα του σταθούν ότι και να δείξουν οι εξετάσεις ενώ ο Φακούντο Σάντσες ανέφερε πως επειδή ήταν κοντά στην φάση άκουσε ένα κρακ, αλλά ελπίζει να μην είναι κάτι σοβαρό.

Κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του ευχήθηκαν και μέσω Instagram:

truillet

Το story του Χουάνκαρ:

juankar

To story του Μάγκνουσον:

Magnusson

Το story με τις ευχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

truillet

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα