ΑΕΚ: Έτοιμος ξανά ο Σιντιμπέ, στρέφει το βλέμμα στο Κύπελλο η Ένωση

ΑΕΚ: Έτοιμος ξανά ο Σιντιμπέ, στρέφει το βλέμμα στο Κύπελλο η Ένωση

Newsroom
ΑΕΚ: Έτοιμος ξανά ο Σιντιμπέ, στρέφει το βλέμμα στο Κύπελλο η Ένωση

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε και επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ΑΕΚ, η οποία στρέφει πλέον το ενδιαφέρον της στο ματς Κυπέλλου που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αποκατάσταση είχε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στη χθεσινή νίκη επί του Ατρόμητου.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του στρέφουν πλέον το βλέμμα τους στο ματς Κυπέλλου που έρχεται την Πέμπτη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε rotation στην ενδεκάδα του.

Ο Σιντιμπέ είναι και πάλι έτοιμος και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του. Ο Γάλλος δεξιός μπακ έμεινε εκτός από τον αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω της οσφυαλγίας που τον ταλαιπώρησε, αλλά το πρωί της Δευτέρας επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα των κιτρινόμαυρων.

Από εκεί και πέρα Τσούμπερ και Φαν Βέερτ γυμνάστηκαν ατομικά λόγω των θλάσεων που έχουν υποστεί. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα στις 09:45.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα