Μίτσελ: «Η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο, να μην κάνουμε «δώρο» τέτοια παιχνίδια όπως σήμερα»

Newsroom
Μίτσελ: «Η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο, να μην κάνουμε «δώρο» τέτοια παιχνίδια όπως σήμερα»

bet365

Στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και τους λόγους που ήρθε αυτή μίλησε ο Μίτσελ μετά το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είδε τον ΠΑΟΚ να φεύγει με το διπλό από το Φάληρο (2-1) και να τον προσπερνάει στον βαθμολογικό πίνακα ενώ η διαφορά από την κορυφή «άνοιξε» στο +10 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό.

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» μετά το ντέρμπι και μίλησε για τους λόγους της ήττας. Παράλληλα δεν απάντησε στην ερώτηση για την απόφαση να μείνει εκτός αποστολής ο Πεπ Μπιέλ.

Για το σημερινό ματς τι έφταιξε: «Είναι κακό αποτέλεσμα, η ομάδα άξιζε κάτι καλύτερο, ήμασταν κατώτεροι του αντιπάλου μας στην περιοχή και το πληρώσαμε»

Αν ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει από το -10: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες, αν κάνουμε σωστά τα πράγματα, αν πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Δεν μπορούμε να δωρίζουμε παιχνίδια σαν αυτό που κάναμε σήμερα»

 

Για την αλλαγή του Χάμες και το θέμα του Μπιέλ: «Ο Χάμες ένιωσε κούραση και θέλαμε κάποιον με περισσότερη ενέργεια εκείνη την στιγμή και για αυτό επίλεξαμε τον Βαλμπουενά»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα